Παραιτήθηκε Βουλευτής στη Σλοβενία επειδή... έκλεψε ένα σάντουιτς

Την παραίτησή του υπέβαλε ένας βουλευτής στη Σλοβενία, επειδή έκλεψε ένα σάντουιτς.

 


Article featured image
Article featured image

Συγκεκριμένα, ο 54χρονος Ντάρι Κράζιτς εξήγησε πως αποφάσισε να φύγει από το κατάστημα χωρίς να πληρώσει, επειδή τρεις υπάλληλοι αδιαφορούσαν, ενώ περίμενε επί τρία λεπτά στο ταμείο.  

«Μου συμπεριφέρονταν σαν να ήμουν αέρας. Πρέπει να στεκόμουν στο ταμείο για τουλάχιστον τρία λεπτά. Όταν το πήρα κανείς δεν με κυνήγησε, ούτε μου φώναξε», είπε ο ίδιος, σχολιάζοντας πως η υπερβολική εμπιστοσύνη στις κάμερες παρακολούθησης οδηγεί μερικές φορές το προσωπικό να «κάνουν τα στραβά μάτια».   

 

 

Η κλοπή, που αρχικά πέρασε απαρατήρητη, ήρθε στο φως όταν ο βουλευτής επέστρεψε αργότερα στο κατάστημα για να πληρώσει τελικά το σάντουιτς.   Ωστόσο, ο Ντάρι Κράζιτς, βουλευτής του κόμματος LMS, που είναι ο μεγαλύτερος εταίρος στον πεντακομματικό κυβερνητικό συνασπισμό, υποχρεώθηκε σε παραίτηση καθώς ο αρχηγός της παράταξής του καταδίκασε την ενέργεια ως «απαράδεκτη», ζητώντας του να αναλάβει την ευθύνη. 

Ο 54χρονος Κράζιτς απολογήθηκε για την συμπεριφορά του, λέγοντας πως έχει μετανιώσει για το «κοινωνικό πείραμα» που διενήργησε.  

Με πληροφορίες από BBC και Lifo


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ