Γαμπρός βλέπει πρώτη φορά τη νύφη στην εκκλησία και του έρχεται κεραμίδα

Δεν μπορούσε να κρύψει την έντονη απογοήτευσή του.

 


Υπάρχει ένα ριάλιτι που λέγεται «Γάμος με την πρώτη ματιά», που προβάλλεται στην Αυστραλία με τους συμμετέχοντες να ψάχνουν το ιδανικό ταίρι το οποίο θα παντρευτούν. Το twist στην υπόθεση είναι ότι το ζευγάρι βλέπει για πρώτη φορά ο ένας τον άλλο στην εκκλησία και αυτό είναι τόσο τρομακτικό όσο ακούγεται.

Ιδανικός γαμπρός για την Jo, κρίθηκε ο Sean, ο οποίος με το που την είδε στην εκκλησία δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του την οποία εξέφρασε και με λόγια. Ο ίδιος αργότερα εξήγησε πως βρισκόταν σε δύσκολη θέση επειδή είχε έναν δύσκολο χωρισμό, που ήταν άλλωστε και η αιτία να πάρει μέρος στην εκπομπή εξ ου και αντέδρασε με αυτό τον τρόπο.

Από την άλλη η Jo δήλωσε: «Οι προσδοκίες μου ικανοποιήθηκαν και με το παραπάνω. Από εδώ ως την αιωνιότητα. Ήταν μεγάλη επιτυχία. Τζάκποτ! Είναι σαν να έχω κερδίσει το λόττο! Οι ειδικοί έπεσαν μέσα, είναι ο ιδανικός για μένα. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο τέλειος».

Έκτοτε πήγαν μαζί ταξίδι του μέλιτος -που ήταν τελείως άβολο- και χώρισαν πριν περάσει ένα καν επεισόδιο. Το θαύμα της αγάπης. 

  

Με πληροφορίες από mikropragmata.lifo.gr 


Σχετικα

«Εξημέρωσε πάλε 20, εσηκώστηκα που τις 5:30, άκου τις πάλε παίζουν τζαι κάμνουν κομμάθκια την καρκιάν μου»

Αυτή είναι ενδεχομένως η πιο λογική τοποθέτηση για το περιστατικό στην παραλία της Αργάκας

Τα «ρεζιλίκκια της Αρκάκας»

Τι είναι αυτά τα νούμερα πάνω στις ταμπέλες στον αυτοκινητόδρομο;

«Όλη μέρα το BBC έλεγε ότι οι Τούρκοι θα επιτεθούν αλλά εμείς δεν…»

Κάποιοι πιστεύουν πραγματικά πως για τον χθεσινό σεισμό στην Αθήνα φταίει η γκαντεμιά του Μητσοτάκη