Πλούσια Τέχνη σε Φτωχούς Καιρούς

Η τέχνη είναι ένα προνόμιο για όλους

 


Έργο της Μαριέτας ΛιανούΜέσα από μια πιο φρέσκια ιδέα και αντίληψη περί τέχνης και αφήνοντας πίσω αναχρονιστικές αντιλήψεις και απόψεις οι οποίες ανυψώνουν τα καλλιτεχνικά παράγωγα σε ελιτίστικα προϊόντα, οι δημιουργοί συνεχίζουν να αναζητούν το «φρέσκο» και «άφθαρτο» για να το παρουσιάσουν στο πιστό φιλοθεάμον κοινό που τους ακολουθεί.

Με μότο «Επειδή η τέχνη είναι προνόμιο όλων» η isnotgallery contemporary παρουσιάζει για 11η χρόνια την ομαδική έκθεση -θεσμό πλέον - «Πλούσια Τέχνη σε Φτωχούς Καιρούς». 

Στην φετινή έκθεση παρουσιάζουν επιλεγμένα έργα από νέους ξεχωριστούς καλλιτέχνες. Καλλιτέχνες από Κύπρο, Ελλάδα, Γαλλία και Αγγλία οι οποίοι δημιουργούν έργα τα οποία έχουν ποιότητα και λόγο για να εκτεθούν στην γκαλερί.

Επίσης, έργα από καταξιωμένους καλλιτέχνες θα συνυπάρξουν στην έκθεσή, αφού ανέκαθεν το «πάντρεμα» διαφορετικών γενεών και το «μοίρασμα» του χώρου σε τόσες τεχνοτροπίες από διαφορετικές περιόδους δράσης των καλλιτεχνών ήταν και παραμένει προτεραιότητα.

 

«Πιστεύουμε βαθιά ότι η Τέχνη είναι δικαίωμα όλων! Πιστεύουμε ότι η Τέχνη πρέπει να ταξιδεύει. Πιστεύουμε, επίσης, ότι η τιμή του κάθε έργου πρέπει να δικαιολογείτε και ένας λόγος που δημιουργήσαμε την έκθεση αυτή ήταν να βάλουμε το ιδιαίτερο αυτό θέμα σε μια υγιή βάση».

Τα κριτήρια επιλογής των έργων που παρουσιάζονται στην έκθεση «Πλούσια Τέχνη σε Φτωχούς Καιρούς» είναι πολύ υψηλά χωρίς να έρχονται σε αντίθεση με το γεγονός ότι οι τιμές πώλησης των έργων δεν υπερβαίνουν τα 500 ευρώ.

 

Ώρες λειτουργίας:

Τρίτη-Παρασκευή: 10:30-12:30 & 15:00-18:00

Σάββατο: 10:30-14:00

Εγκαίνια: Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στις 19:30

Διάρκεια: 27 Φεβρουαρίου-16 Μαρτίου 2019


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ