Δύο νέα δρομολόγια για τη Celestyal Cruises

Ποιος είπε ότι είναι νωρίς να προγραμματίσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές;

Article featured image
Article featured image

Με εδραιωμένη την παρουσία της σε Ελλάδα και Κύπρο, η Celestyal Cruises, μέλος του Ομίλου Louis, έδωσε στη δημοσιότητα τα επίσημα αποτελέσματα της επιτυχημένης για την εταιρεία προηγούμενης χρονιάς, ενώ παρουσιάστηκαν τα νέα δρομολόγια που προγραμματίζονται για το 2019 και το 2020.

Στο δημοσιογραφικό γεύμα που παρέθεσε την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου, στο μεζεδοπωλείο «Ελληνικό», ο νέος CEO της Celestyal Cruises, κ. Κρις Θεοφιλίδης, παρουσίασε στους εκπροσώπους Τύπου επίσημα στοιχεία στα οποία καταγράφεται η ανοδική πορεία της εταιρείας. Σύμφωνα με αυτά, το 2018 σημειώθηκε σημαντική αύξηση επιβατών, της τάξης του 8% συγκριτικά με το 2017, φιλοξενήθηκαν 108.000 επιβάτες από όλο τον κόσμο, σημειώνοντας υψηλή πληρότητα και στα δύο κρουαζιερόπλοια. Ενδεικτικά καταγράφηκε μεγάλη προσέλευση τουριστών από τη Βόρεια Αμερική (32%), Ισπανία (12%), Λατινική Αμερική (10%), Ελλάδα (10%), ενώ ανοίχτηκαν νέες αγορές από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, τη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία και την Αυστραλία.


DSC_3098.jpg


Το 2019, η Celestyal Cruises ξεκίνησε δυναμικά, επεκτείνοντας χρονικά τα τουριστικά της πακέτα, από τις 15 Μαρτίου μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2020, με δύο νέα δρομολόγια, τα οποία παρουσίασε αναλυτικά η κυρία Οδύσσεια Οδυσσέως, Υπεύθυνη για τις πωλήσεις της Κυπριακής Αγοράς. Πιο συγκεκριμένα, στο πρόγραμμα της εταιρείας προστίθεται η νέα επταήμερη κρουαζιέρα «Εκλεκτό Αιγαίο», με αφετηρία τον Πειραιά και στάσεις στην Κωνσταντινούπολη, το Κανάκαλε με την Τροία και την ιστορική Καλλίπολη και τον Βόλο με τα επιβλητικά Μετέωρα, το Ηράκλειο, τη Σαντορίνη και τη Μύκονο καθώς και η νέα επταήμερη κρουαζιέρα «3 Ήπειροι», με αφετηρία τον Πειραιά και στάσεις στην Αλεξάνδρεια (Αίγυπτος), το Πορτ Σάιντ (Αίγυπτος), το Ασντόντ (Ισραήλ), τη Λεμεσό (Κύπρος), τη Ρόδο και την Αρχαία Έφεσο.

_KG02420.jpg


Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο κ. Θεοφιλίδης, μιλώντας στους δημοσιογράφους: «Σκοπός της εταιρείας, διαχρονικά, παραμένει η συνεχής βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών και η ενίσχυσή τους με την ανάληψη νέων, καινοτόμων πρωτοβουλιών. Σημαντικός στόχος για το 2019 είναι η σταδιακή διεύρυνση της δραστηριοποίησης της Celestyal Cruises όλο το χρόνο, γεγονός που ενισχύει περισσότερο την εμπορική της παρουσία στην περιοχή της Μεσογείου. Είμαστε τέλος, πολύ χαρούμενοι που προσθέτουμε τη Λεμεσό ως ένα βασικό λιμάνι επιβίβασης για το νέο μας δρομολόγιο που έχει ως στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Επιπλέον, θεωρούμε ότι αυτό το δρομολόγιο αποτελεί σημαντική ευκαιρία για τον τουρισμό μας γιατί δίνεται η δυνατότητα επίσκεψης σε εθνικότητες που δεν ανήκουν στις παραδοσιακές αγορές της Κύπρου και ανοίγονται με αυτό τον τρόπο νέες προοπτικές. »

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ