Αυτή η μητέρα είναι η επιτομή της ευγένειας και του πολιτισμού

Μοίρασε γλυκά και ωτοασπίδες στους συνεπιβάτες της πτήσης της, για όταν κλάψει το μωρό της.

Article featured image
Article featured image

Πού αλλού είδες κάτι τέτοιο;


Σε όλους έχει τύχει να ταξιδεύουμε με αεροπλάνο και δη μακρινές πτήσεις, και κάπου εκεί κοντά να υπάρχει ένα, δύο ή και περισσότερα μωρά, τα οποία κλαίνε αδιάκοπα σε όλη τη διάρκεια της πτήσεις, με τους γονείς να μοιάζουν αδύναμοι να αντιδράσουν.


Οκ, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά σε μία τέτοια περίπτωση εκτός από υπομονή. Μια μητέρα, ωστόσο, από τη Σεούλ, φρόντισε να προνοήσει για να γλυτώσει τους συνεπιβάτες της από την ταλαιπωρία της γκρίνιας του δικούς της μωρού.


Μπαίνοντας στο αεροπλάνο, έδωσε 200 σακουλάκια με ωτοασπίδες και γλυκά στους συνεπιβάτες τής δεκάωρης πτήσης τους, σε περίπτωση που κλάψει το 4 μηνών παιδί της.

1479678_ptisi-mitera-mwro-wtoaspides-1.jpg

1479680_ptisi-mitera-mwro-wtoaspides-3.jpg


Η γυναίκα ταξίδευε από την Σεούλ της Νότιας Κορέας προς το Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια μαζί με το 4 μηνών παιδί της και πριν ξεκινήσει το ταξίδι μοίρασε στους υπόλοιπους επιβάτες τα πακετάκια, τα οποία περιείχαν ένα σημείωμα, ωτοασπίδες και διάφορα γλυκά.


Ένας από τους επιβάτες δημοσίευσε στα social media φωτογραφίες από την «συγκινητική χειρονομία», σχολιάζοντας πως «δεν ακούστηκε κιχ από το μωρό ούτε μια φορά». Βέβαια πολλοί επιβάτες σχολίασαν πως δεν ήταν ανάγκη να κάνει τέτοιο η μητέρα και πως θα έδειχναν κατανόηση. «Ωραία κίνηση, αλλά ίσως θα έπρεπε να δείχνουμε μεγαλύτερη κατανόηση στις πτήσεις και να κάνουμε γονείς με τα παιδιά τους να νιώθουν ευπρόσδεκτοι. Όλοι ήμασταν μωρά κάποια στιγμή στη ζωή μας», είπε κάποια γυναίκα.

1479682_ptisi-mitera-mwro-wtoaspides-4.jpg


Το σημείωμα που υπήρχε μέσα στο σακουλάκι έγραφε τα εξής: «Πηγαίνω στις ΗΠΑ με την μαμά και γιαγιά μου να δω τη θεία μου. Έχω άγχος και φοβάμαι λιγάκι επειδή είναι η πρώτη μου πτήση, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να κλάψω ή να κάνω πολύ θόρυβο. Θα προσπαθήσω να κάνω ησυχία αλλά δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα. Σας παρακαλώ δικαιολογείστε με. Η μαμά μου ετοίμασε αυτό το σακουλάκι για εσάς με λίγες καραμέλες και ωτοασπίδες. Παρακαλώ χρησιμοποιείστε τις αν έχει πολύ θόρυβο εξαιτίας μου. Καλό ταξίδι. Ευχαριστώ».

Με πληροφορίες από LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ