Αύριο στο Αυγόρου θα ψήνουν σουβλάκια για τον μικρό Σοφοκλή

Το 4 μηνών βρέφος πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, με το κόστος να ξεπερνά τις 20.000 ευρώ.

 


Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Σωματείου «Ευαγόρας Αυγόρου», ο μικρός ο οποίος γεννήθηκε τον Οκτώβρη του 2018, διαγνώστηκε με ένα είδος κρανιοσυνοστένωσης και συγκεκριμένα με σκαφοκεφαλία.

Η σκαφοκεφαλία οφείλεται στην πρόωρη σύγκλειση της οβελιαίας ραφής (επιμήκης ραφή στην κορυφή της κεφαλής) προκαλώντας μεγάλο κατά μήκος και μικρό κατά πλάτος κρανίο.

Τόσο οι γονείς του μικρού όσο και η κοινότητα Αυγόρου απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει ούτως ώστε να μαζευτεί το αναγκαίο ποσό και να πραγματοποιηθεί η επέμβαση του Σοφοκλή, το συντομότερο δυνατό.

Για το σκοπό αυτό, το Σωματείο του «Ευαγόρα Αυγόρου» αύριο Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, θα ψήνει σουβλάκια με στόχο τη στήριξη του μικρού Σοφοκλή αλλά και άπορων οικογενειών της κοινότητας Αυγόρου.

Η CITY επικοινώνησε με τη μητέρα του μικρού Σοφοκλή, για να μάθουμε με ποιους άλλους τρόπους μπορεί κάποιος που ενδιαφέρεται να βοηθήσει, ωστόσο, όπως μας είπε προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιος αριθμός λογαριασμού ή άλλο μέσο. Με πληροφορίες από famagusta.news


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ