Μπέτυ και Εμινέ τα είπαν με τσάι στο παλάτι

Την ώρα που οι σύζυγοι συζητάνε τα θέματα της πολιτικής ατζέντας, οι δύο κυρίες τα λένε σε χαλαρό ύφος, στο προεδρικό… παλάτι.

 


Article featured image
Article featured image

Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα, βρέθηκε στο περίφημο λευκό παλάτι του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά από πρόσκληση της συζύγου του Τούρκου Προέδρου, Εμινέ Ερντογάν.

Η Εμινέ Ερντογάν ήταν εκείνη που υποδέχτηκε τη Μπέτυ Μπαζιάνα μόλις η σύντροφος του Έλληνα πρωθυπουργού κατέβηκε από το αυτοκίνητο που τη μετέφερε. Oι δυο γυναίκες αντάλλαξαν το φιλί του καλωσορίσματος, με τα χαμόγελα να περισσεύουν.

 

 

Οι δύο κυρίες απόλαυσαν τσάι και μπισκότα, ενώ ανάμεσά τους υπήρχε και μία μεταφράστρια για να τις βοηθά στην επικοινωνία.

 

 

Η συνάντηση των δύο κυρίων ολοκληρώθηκε με ξενάγηση της Μπέτυς Μπαζιάνα στο λευκό παλάτι του Ερντογάν.

Οι δύο γυναίκες είχαν ξεχωριστό πρόγραμμα από τους συζύγους τους, το οποίο είχε συμφωνηθεί και οργανωθεί από πριν.

 

 

Πάντως, η Εμινέ Ερντογάν εκφράστηκε με πολύ θερμά λόγια για την σύζυγο του Έλληνα πρωθυπουργού, κάνοντας μια ανάρτηση στο Twitter με κοινή τους φωτογραφία και γράφοντας: «Κατά την διάρκεια της επίσημης επίσκεψης, υποδεχθήκαμε τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την αξιότιμη Μπέτυ Μπαζιάνα στη χώρα μας. Πιστεύω ότι οι αμοιβαίες επισκέψεις θα ενδυναμώσουν την φιλία ανάμεσα στις χώρες μας».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ