Σε μόλις 45 μέρες θα έχουμε το Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας στα χέρια μας

Ποιος να το πίστευε!

 


Article featured image
Article featured image

Κι όμως, σύμφωνα με την αγαπημένη μας σελίδα Nicosia First, η ανακαίνιση και η αποκατάσταση του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας βρίσκεται στο τέλος της και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον άλλο μήνα.

Βάσει πληροφορίων του Nicosia First, η ιστορική εξωτερική αρχιτεκτονική του κτιρίου διατηρείται, η κτιριακή δομή του, όμως, αλλάζει με τις μεταλλικές κατασκευές που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του, κάτι που είναι εμφανές στην οροφή η οποία κατασκευάστηκε εξ` ολοκλήρου από την αρχή και στηρίζεται σε κολόνες οι οποίες θα στηθούν σε σημεία ώστε να μην εμποδίζουν τη θέαση.

Η ακουστική του όσο και ο θεατρικός φωτισμός είναι αναβαθμισμένος και επιλεγμένος με ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει.

Θα αποτελέσει το μεγαλύτερο σε χωρητικότητα θέατρο στην Κύπρο και θα μπορεί να φιλοξενεί 1000 θεατές. Εντυπωσιακός θα είναι, όπως δείχνουν τα πράγματα, και ο εξώστης που είναι κατασκευασμένος με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να παρακολουθούν καλύτερα οι θεατές της πρώτης σειράς.

Η ανακαινισμένη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας είναι έκτασης 200 τετραγωνικών μέτρων.

Από την αρχή κατασκευάστηκε και η σκηνή. Το νέο θέατρο θα διαθέτει ένα τεράστιο χώρο παρασκηνίων, ενώ έγιναν και όλες οι απαραίτητες εργασίες για να μπορούν μεγάλες ορχήστρες να δίνουν συναυλίες.

 

 cloud, sky and outdoor

 sky and outdoor

 outdoor

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ