Φέτος ο έρωτας θέλει ζεστή σοκολάτα με ένα… twist

Εσύ πού θα βρεις τον έρωτα;

 


Article featured image
Article featured image

Λίγες μόλις μέρες μακριά από την γιορτή των ερωτευμένων και η Starbucks ετοίμασαν την πιο ρομαντική και παθιασμένη εμπειρία και την έκλεισαν σε μία κούπα ζεστής σοκολάτας με… berries.

Η Berry Hot Chocolate αποτελεί την φετινή πρόταση των Starbucks, για όλους τους ερωτευμένους που γιορτάζουν την αγάπη αλλά και τους single που γιορτάζουν τον έρωτα τους για τη ζωή.

Το ερωτικό ταίρι ζεστής σοκολάτας με φράουλα, συναντά ένα μοναδικά ανατρεπτικό γλυκό αφρό με γεύση μούρων. Η εντυπωσιακή ροζ κορυφή του σε συνδυασμό με την  λαχταριστή πλούσια γεύση της συγκεκριμένης σοκολάτας θα σας κάνει να θέλετε την κάνετε δική σας χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αυτή την απόλυτά ρομαντική εμπειρία, θα έχετε τη δυνατότητα να την βιώσετε αποκλειστικά στα Starbucks αυτόν τον Φεβρουάριο από τις 7 έως και τις 17 Φεβρουαρίου.

 



Ειδικά για τις 14 Φεβρουαρίου, όσοι παραγγείλουν την Berry Hot Chocolate, θα πάρουν άλλη μία δωρεάν για να τη μοιραστούν με το δικό τους αγαπημένο πρόσωπο και να ζήσουν μαζί την απόλυτη σοκολατένια απόλαυση.

Για τους πραγματικούς εραστές του καφέ, στα Starbucks θα βρείτε τα καλύτερα δώρα καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεβρουαρίου

Από τις 07 Φεβρουαρίου, και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, θα βρείτε την νέα συλλεκτική κάρτα Starbucks Valentines. Ένας ξεχωριστός και πρωτότυπος τρόπος να δείξετε την ανιδιοτελή σας αγάπη ή το ενδιαφέρον σας σε εκείνον/εκείνη που τόσο καιρό σκέφτεστε, για να ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο του καφέ!

Φυσικά, αυτήν την περίοδο, δεν θα μπορούσε να μην είναι ιδανική επιλογή δώρου, ο απόλυτος  καφές της αγάπης, Caffé Verona, ο οποίος έχει πάρει το όνομά του από την Βερόνα της Ιταλίας, την πόλη που γεννήθηκε η ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας από τον Σαίξπηρ.

Ο συγκεκριμένος καφές θα σας ταξιδέψει σε ένα υπέροχο μονοπάτι αισθήσεων με την πλούσια γεύση και το έντονο άρωμα σοκολάτας που του προσδίδουν ο συνδυασμός ποικιλιών καφέ από την Λατινική Αμερική και την Ασία / Ειρηνικό.  «Ανοίξτε» την καρδιά σας στην αγάπη με μια κούπα ζεστού καφέ συντροφιά με όσους αγαπάτε!

Κλείστε λοιπόν ραντεβού στα Starbucks και ανακαλύψτε τις πιο ρομαντικές γεύσεις αυτού του μήνα!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ