Στο τζάκι κατέληξαν τα ναρκωτικά του 27χρονου στην Ανθούπολη

Το μεσημέρι της Πέμπτης μέλη του ΕΑΟ, του κλάδου Κύνων και του Τμήματος Τεχνολογικής Ανάπτυξης, έκαναν συντονισμένη επιχείρηση στο σπίτι-φρούριο 27χρονου στην Ανθούπολη.

Article featured image
Article featured image

Ο νεαρός «βαρόνος», όπως τον χαρακτήρισαν πολλοί, λόγω της δράσης του, αφού σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΥΚΑΝ προμήθευε με ναρκωτικά πολλά νεαρά παιδιά από ένα σπίτι-φρούριο πρωτοφανές για τα κυπριακά δεδομένα, στην προσπάθειά του να καταστρέψει ναρκωτικά κατά την άφιξη των μελών της ΥΚΑΝ, τα έριξε στο τζάκι.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, διενεργήθηκε έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία, όπου εντοπίστηκαν 70 περίπου γραμμάρια άσπρης ουσίας που μοιάζει με κοκαΐνη, 68 γραμμάρια κάνναβης, 5 χειροποίητα τσιγάρα με βιομηχανοποιημένο καπνό αναμεμειγμένο με κάνναβη, το χρηματικό ποσό των €10,134, αριθμό χρυσών κοσμημάτων, κινητά τηλέφωνα, ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή, κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, 3 μηχανές καταμέτρησης χαρτονομισμάτων και νομισμάτων, ζυγαριές ακριβείας και συσκευές επικοινωνίας.

Επίσης, εναντίον του 27χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση ανθρωποκτονίας, πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης ή απερίσκεπτης πράξης, που αφορούσε 35χρονο ο οποίος είχε εντοπιστεί νεκρός στις 21/2/2019 σε ανοικτό χώρο στην επαρχία Λευκωσίας.

Ο 27χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΥΚΑΝ ανέφερε ότι πρόκειται για ένα «σπίτι - φρούριο», πρωτοφανές για τα κυπριακά δεδομένα. Ο νεαρός, σύμφωνα με τον κ. Στέλιο Σεργίδη, προμήθευε με ναρκωτικά νεαρά παιδιά.

Συγκεκριμένα, είχε στήσει περίπτερο ναρκωτικών στο υπόγειο της οικίας του και έλεγχε τα πάντα μέσω καμερών που είχε εγκατεστημένες εξωτερικά του σπιτιού, ακόμα και στην ταράτσα.

Η τελευταία ενημέρωση αναφέρει ότι ο 27χρονος οδηγείται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ