Διαγωνισμός: Έχουμε 40 δωρεάν εισιτήρια για την ταινία «Βουράτε Γειτόνοι», τα θες;

Λάβε μέρος στον διαγωνισμό και ετοιμάσου να παρακολουθήσεις, δωρεάν, την πιο αναμενόμενη ταινία της χρονιάς.

Διαγωνισμός: Έχουμε 40 δωρεάν εισιτήρια για την ταινία «Βουράτε Γειτόνοι», τα θες;

Λάβε μέρος στον διαγωνισμό και ετοιμάσου να παρακολουθήσεις, δωρεάν, την πιο αναμενόμενη ταινία της χρονιάς.

Υπήρξε μία από τις πιο αγαπημένες κυπριακές σειρές, η οποία σε κάθε της επεισόδιο καθήλωνε σχεδόν ολόκληρη την Κύπρο για να την παρακολουθήσει. Οι ιστορίες των «Γειτόνων», της Πέπας, του Μάππουρου, του Γιαννή, της Κικίτσας, της Ναστάζιας, υπήρξαν για χρόνια talk of the town, με πολλές από τις ατάκες τους να χρησιμοποιούνται μέχρι και σήμερα, ως μία νέα τοπική αργκό.

Εδώ και λίγο καιρό, οι συντελεστές της σειράς ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση της πολυαναμενόμενης ταινίας «Βουράτε Γειτόνοι» στη μεγάλη οθόνη και ήδη το κοινό αδημονεί να την παρακολουθήσει.


Σε σκηνοθεσία Στάμου Τσάμη και σενάριο Γιώργου Τσιάκκα, το «Βουράτε Γειτόνοι» η ταινία, κάνει πρεμιέρα στους κυπριακούς κινηματογράφους την Πέμπτη 21 Μαρτίου κι εσύ έχεις την ευκαιρία να την παρακολουθήσεις δωρεάν λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμός της CITY.


Διευκρίνιση: Τα εισιτήρια δεν αφορούν την προβολή της πρεμιέρας, αλλά μία από τις προβολές που θα ακολουθήσουν. Η παραγωγή θα επικοινωνήσει με τους νικητές για διευθέτηση των εισιτηρίων.


Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα που ακολουθεί, πάτησε υποβολή και λάβε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό που χαρίζει 40 δωρεάν εισιτήρια για την προβολή της ταινίας σε όλες τις πόλεις. Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια έως τις 2 Απριλίου.

*** Τα προσωπικά σου στοιχεία συλλέγονται για σκοπούς της διεξαγωγής του διαγωνισμού και θα διαγραφούν μετά τη λήξη του διαγωνισμού, στις 2 Απριλίου 2019.

Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω πληροφόρηση όσο αφορά στα προσωπικά δεδομένα σας, παρακαλούμε όπως μας στείλετε email στο [email protected]

Οι νικητές θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη του διαγωνισμού στη σελίδα της CITY.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ