Το ανατρεπτικό βιντεοκλίπ του νέου single του D3LTA

Ο D3LTA παρουσιάζει το νέο του single «Hey You», από τη Minos - EMI a Universal Music Company, στο οποίο υπογράφει τη μουσική και τους στίχους.

Article featured image
Article featured image

Μετά την πρώτη του επιτυχία «Silent Revolution», ο Ελληνοβρετανός καλλιτέχνης και τραγουδοποιός εντυπωσιάζει με το «Hey You».

Η μουσική και οι στίχοι του νέου single, καταγράφουν τα έντονα συναισθήματα της ανεκπλήρωτης αγάπης, αναδεικνύοντας την καλλιτεχνική δεινότητα του D3LTA όχι μόνο ως ερμηνευτή αλλά και ως στιχουργό.

Το «Hey You», κάνει παγκόσμια πρεμιέρα με ένα ανατρεπτικό, κινηματογραφικής αισθητικής official music video που έχει ήδη ξεχωρίσει σε επίπεδο φωτογραφίας, σκηνογραφίας και κουστουμιών.

Γυρίστηκε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που μεταφέρει το θεατή στο μέλλον, σε space περιβάλλον.

Τη σκηνοθεσία και παραγωγή υπογράφουν οι ταλαντούχοι και διεθνώς καταξιωμένοι White Room.

53779059_407225100051798_4630163680699351040_n.jpg

Ο D3LTA, μισός Βρετανός και μισός Έλληνας, performer αλλά και τραγουδοποιός, με επιρροές από την αγγλική rock μουσική έχει καταγράψει δυναμική είσοδο στη σύγχρονη rock σκηνή με το πρώτο του single ‘Silent Revolution’ αλλά και με το εντυπωσιακό rock show που παρουσιάζει στις live εμφανίσεις του με ξεχωριστές διασκευές αγαπημένων rock επιτυχιών, αλλά και δικά του τραγούδια, κερδίζοντας το κοινό!

QtOqGBhg.jpeg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ