Ο Γιούρι Γκέλερ απειλεί ότι θα σταματήσει το Brexit με τηλεπάθεια και μας καίει τον εγκέφαλο

Ο τύπος που κάποτε λύγιζε «τηλεοπτικά» κουτάλια θέλει, λέει, να σταματήσει την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ με τη δύναμη του μυαλού του.

Article featured image
Article featured image

Ο τύπος που κάποτε λύγιζε «τηλεοπτικά» κουτάλια θέλει, λέει, να σταματήσει την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ με τη δύναμη του μυαλού του.

Όταν πριν χρόνια ο ΛΕΠΑ τραγούδαγε το αμίμητο «κάνω έρωτα μαζί σου, με τηλεπάθεια» κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι χρόνια μετά, ένας τύπος θα δήλωνε πως θα σταματήσει τη Γηραιά Αλβιώνα από την κατρακύλα που βιώνει ένεκα Brexit, μόνο με τη δύναμη του μυαλού του.

Κι όμως, ο τηλεοπτικός mentalist Γιούρι Γκέλερ δήλωσε πρόσφατα πως αφού η Τερέζα Μέι και οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ενωσης δεν μπορούν να βρουν τη χρυσή τομή για την έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας από την ΕΕ, ήρθε η ώρα να χρησιμοποιηθούν τα... βαριά όπλα, εννοώντας φυσικά την τηλεπάθεια.

Ο ίδιος, σύμφωνα με τον Guardian, μετά και το τελευταίο αδιέξοδο που περιήλθε η χώρα, ισχυρίζεται ότι μπορεί να σταματήσει το Brexit με… τηλεπάθεια. Σε ανοιχτή επιστολή προς την Τερέζα Μέι, ο διάσημος «μάγος», αναφέρει πως «αισθάνεται πολύ δυνατά» ότι οι περισσότεροι Βρετανοί θέλουν τη χώρα τους μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Σ’ αγαπάω πάρα πολύ αλλά δεν θα σου επιτρέψω να οδηγήσεις τη Βρετανία εκτός ΕΕ. Όσο κι αν σε θαυμάζω, θα σε σταματήσω τηλεπαθητικά – και πίστεψέ με είμαι ικανός να το κάνω. Πριν αναγκαστώ να πάρω δραστικά μέτρα, σε παρακαλώ να βάλεις τέλος σε αυτή τη διαδικασία άμεσα, όσο ακόμα προλαβαίνεις» λέει ο Γκέλερ απευθυνόμενος στην πρωθυπουργό της Βρετανίας.


Στην επιστολή του λέει ότι γνωρίζει την Τερέζα Μέι εδώ και 21 χρόνια και μάλιστα τον έχει επισκεφτεί στο σπίτι του. «Τρία χρόνια πριν γίνεις πρωθυπουργός, προέβλεψα τη νίκη σου όταν σου έδειξα το κουτάλι του Τσόρτσιλ στην Cadillac μου, το οποίο σου ζήτησα να αγγίξεις», συνεχίζει ο Γιούρι Γκέλερ και διαβεβαιώνει ότι χρησιμοποιεί τη δύναμη του μυαλού του για να εξασφαλίσει ότι ο ηγέτης των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν, «δεν θα πάρει ποτέ τα κλειδιά για την πρωθυπουργική κατοικία».

Με πληροφορίες από Protagon.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ