Πού στη Λευκωσία ανοίγει νέο κατάστημα Caffè Nero;

Το Caffè Nero ανοίγει σύντομα ένα καινούριο κατάστημα στο The Mall of Cyprus, το οποίο θα προσφέρει μια εκπληκτική ατμόσφαιρα, μαζί με υψηλής ποιότητας χειροποίητο καφέ και Deli φαγητό.

Article featured image
Article featured image

Με μοναδικό σκοπό να δημιουργήσει ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον και να προσφέρει στους πελάτες ένα ευχάριστο διάλειμμα από το πολυσύχναστο Mall, το Caffè Nero δημιούργησε μια εξατομικευμένη εσωτερική διακόσμηση με κλασσικά στοιχεία, αλλά ταυτόχρονα με την αίσθηση του σύγχρονου.

Κάθε γωνιά του καταστήματος, αναδεικνύεται τέλεια κάτω από το απαλό φως των κρεμαστών φωτιστικών και των μεγάλων πολυελαίων.

Το μεγάλο χειροποίητο ξύλινο μπαρ είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης, φτιαγμένο εδώ στην Κύπρο, αποκλειστικά για το συγκεκριμένο κατάστημα.

DSC06789-HDR-Edit.jpg

Το σαλόνι με τους άνετους, δερμάτινους καναπέδες, το πιάνο και τα περσικά χαλιά, δημιουργούν μια ιδανική ατμόσφαιρα για τους πιο ρομαντικούς πελάτες.

Ο υπαίθριος κήπος με τους χειροποίητους ξύλινους καναπέδες και τα πουπουλένια μαξιλάρια, δημιουργούν μια άνετη ατμόσφαιρα για αυτούς που προτιμάνε τη θέα της πόλης.

Τέλος, υπάρχει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος για συναντήσεις.

Το κατάστημα είναι προσβάσιμο, τόσο από το Food Court, όσο και από την κύρια είσοδό του από τον χώρο στάθμευσης.

Όλα αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά προσδίδουν στο κατάστημα ένα ξεχωριστό χαρακτήρα και μια ιδιαίτερη αίσθηση, που σπάνια συναντάται σε ένα εμπορικό κέντρο - και φυσικά, σε συνδυασμό με υπέροχο καφέ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ