Άντρας έφαγε ωμό κεφάλι γουρουνιού σε φεστιβάλ για vegan

«Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται ωμό» σκέφτηκε.

Article featured image
Article featured image

Φωτογραφία: Flickr/ Normann


Σε μία άκρως αψυχολόγητη και ακραία ενέργεια προχώρησε Βρετανός Youtuber στην πόλη Brighton, ο οποίος παρευρέθηκε σε ένα φεστιβάλ για Vegan που γινόταν στην περιοχή, και άρχισε να τρώει μία ωμή γουρουνοκεφαλή, ως αντίποινα στο κίνημα των Vegan.

O άνδρας, ένας YouTuber με περίπου 65.000 subscribers στο κανάλι του, είπε στο Sky News πως θεωρεί «απάνθρωπο» το κίνημα των vegan. «Συνολικά ήμασταν 8 άτομα και θελήσαμε να αντιδράσουμε, επειδή το να είσαι vegan είναι υποσιτισμός. Όταν τρέφεσαι μόνο από φυτά δεν λαμβάνεις πάνω από 15 θρεπτικά συστατικά, μερικοί από εμάς είμαστε πρώην vegan που αρρώστησαν».

Πάντως, αρκετοί από τους περαστικούς, οι οποίοι τρώνε κρέας, είπαν πως «ένιωσαν άρρωστοι βλέποντας το πρόσωπο των ζώων που τρώνε».


Ο υπεύθυνος του φεστιβάλ είπε πως ήταν μια σχεδιασμένη διαμαρτυρία και πως περίμενε περίπου 30 άτομα. «Τελικά ήρθαν τρεις, το θέαμα ήταν λυπηρό, θύμισε συγκέντρωση του Νάιτζελ Φάρατζ. Ήθελαν να απογοητεύσουν τα παιδιά και το κοινό. Η αστυνομία ήρθε τους προειδοποίησε και τους απομάκρυνε».

Η κίνηση του YouTuber έρχεται μετά από αρκετά χάπενινγκ διαμαρτυρίας από τους vegan στα εστιατόρια του Μπράιτον.


Αρκετοί σχολίασαν στα social media πως ακόμα και να μην είναι κανείς vegan η ενέργεια του YouTuber είχε το αντίστροφο αποτέλεσμα από αυτό που επιδίωκε καθώς πολλοί πολίτες που τρώνε κρέας «συνειδητοποίησαν πως αυτό που βάζουν στο πιάτο τους προέρχεται από ένα ζώο με πρόσωπο»

Με πληροφορίες από LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ