Στις 28 Μαρτίου το Energy Efficiency Conference 2019

Hands-on ενημέρωση και εφαρμοσμένες λύσεις για ενεργειακή αποδοτικότητα.

Article featured image
Article featured image

Με σαφή την ανάγκη για άμεσο σχεδιασμό και δρομολόγηση δράσεων για περιορισμό της καταναλισκόμενης ενέργειας, οι επιχειρήσεις βρίσκονται στο κατώφλι μίας νέας πραγματικότητας γεμάτης προκλήσεις. Με στόχο την ανάδειξη των πλέον αποτελεσματικών πρακτικών στην κατεύθυνση του Zero Energy Concept, η Dias Media Group και η Boussias Communications διοργανώνουν το Energy Efficiency Conference ,την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία.

Κορυφαίες εταιρείες του βιομηχανικού κλάδου και μεγάλων κτιριακών εγκαταστάσεων θα μοιραστούν εφαρμοσμένες λύσεις για τη βελτίωση της ενεργειακής τους απόδοσης σε πολλαπλούς τομείς και διαδικασίες, με γνώμονα την επίτευξη οικονομικών & περιβαλλοντικών οφελών, ενίσχυση της εταιρικής βιωσιμότητας, υπευθυνότητας, και συνακόλουθα της ανταγωνιστικότητας. Ουσιαστικό ρόλο θα διαδραματίσουν οι σημαντικότερες εταιρείες της αγοράς, προσφέροντας στοχευμένη ενημέρωση για νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες στη διάθεση των ενδιαφερόμενων χρηστών για ενεργειακή διαχείριση και εξοικονόμηση.

Energy_Efficiency_2019 1000x560.png



Το συνέδριο θα συγκεντρώσει τεχνικούς διευθυντές και διευθυντές παραγωγής, συμβούλους, ανώτερα & ανώτατα στελέχη που φέρουν την ευθύνη του σχεδιασμού & της ενεργειακής διαχείρισης εγκαταστάσεων και διαδικασιών σε ενεργοβόρους κλάδους όπως: Βιομηχανία, Λιανεμπόριο, Εμπορικά Κέντρα, Μεταφορές, Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα, Τράπεζες, Ξενοδοχεία, Δημόσια Κτίρια κ.λπ.

Διοργανωτές: Εκδοτικός Οίκος ΔΙΑΣ και η BOUSSIAS COMMUNICATIONS
Χρυσός Χορηγός: Power Energy Cyprus Ltd.
Χορηγός: Zorbas Catering
Conference Experience Sponsor – Conferience
Χορηγός επικοινωνίας: Economy Today
Yπό την αιγίδα: Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας
Τιμητική υποστήριξη: Ελληνικό Ινστιτούτο
Συνδιοργάνωση με το πρόγραμμα CYnergy Ενότητα «Φυσικό Αέριo : Η μετάβαση της Κύπρου σε μια νέα ενεργειακή εποχή» *

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.energyefficiencyconferencecy.com.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ