Διαφημιστικό κόλπο ή γεγονός τα όσα ανακοίνωσε ο Νίνο στο Instagram;

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, μόλις έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό που είναι κάπως περίεργη.

Παρότι τα τελευταία χρόνια απείχε συνειδητά από τη δημόσια ζωή, κάνοντας επιλεκτικές εμφανίσεις, κυρίως επαγγελματικές, ο Νίνο Ξυπολιτάς επέστρεψε πρόσφατα με μία διασκευή της παλαιότερης επιτυχίας του «Παράνοια», κάνοντας ένα δυναμικό come back.

Ωστόσο, μία ανάρτηση που έκανε σήμερα, 7 Μαρτίου, στα social media, ανέτρεψε τα δεδομένα, αφού ανακοίνωσε πως αποφάσισε να αφήσει την καριέρα του και πιο συγκεκριμένα τις εμφανίσεις του σε νυχτερινά μαγαζιά.

Έγραψε: Φίλοι μου, πάνω στην Παράνοια που ζω, θέλω να σας πω ό,τι οι εμφανίσεις μου σε νυχτερινά μαγαζιά, με τον ρυθμό που πήγαινα 17 χρόνια σταματάει κάπου εδώ. Νιώθω μία πολύ μεγάλη πίεση εδώ και 2-3 χρόνια, όχι ψυχική πίεση, πίεση καλλιτεχνική.

Πρέπει να ...πρέπει να...πρέπει να. .και επιλέγω να μην πεθάνω ας πούμε. Σίγουρα θα εμφανιστώ ξανά, αρκεί να με κάνει ευτυχισμένο. Γιατί το παν, είναι να είσαι ευτυχισμένος. Θα ασχοληθώ ΚΑΙ με άλλα πράγματα, που με κάνουν ευτυχισμένο.

Σήμερα 7/3/2019, λεω να αλλάξω σελίδα και να πάω σε μία καινούργια να γράψω κάτι που δεν έχω ξαναγράψει στο παρελθόν. Από το -0-. Θα συνεχίσω να εκφράζομαι μέσα από τα τραγούδια, διότι δεν μπορώ και δεν ξέρω να εκφράζομαι διαφορετικά. Απλώς αλλάζω τον τρόπο με τον οποίο άφηνα τον χρόνο, τις επιτυχίες και τις αποτυχίες να περνάνε, χωρίς να νιώθω τίποτα, ή το να νιώθω παραπάνω από το κανονικό.

Οι εμφανίσεις ίσως γίνουν πολύ λιγότερες στο σύνολο. Αλλά σίγουρα θα νιώθω καλύτερα με αυτό. Και όλα αυτά την ώρα που όλη η χώρα ζει στην νέα #παρανοια αλλά και στην παλιά επίσης. Στο πικ ας πούμε. (Όλα παίζουν. Μπορεί σύντομα να ακυρώσω όλο το παραπάνω κείμενο πχ. Όλα παίζουν. Εξαρτάται το ΠΩΣ.).

Χωρίς να έχουμε διάθεση να αμφισβητήσουμε τα λεγόμενά του, είναι κάπως περίεργο όλο αυτό να γίνεται τώρα, στο πικ.

View this post on Instagram

Φιλοι μου,πάνω στην Παράνοια που ζώ,θέλω να σας πω οτι οι εμφανίσεις μου σε νυχτερινά μαγαζιά,με τον ρυθμό που πήγαινα 17 χρόνια σταματάει καπου εδώ. Νιώθω μία πολύ μεγάλη πίεση εδώ και 2-3 χρόνια,οχι ψυχική πιεση,πίεση καλλιτεχνική. Πρέπει να ...πρέπει να...πρέπει να..και επιλέγω να μήν πεθάνω ας πούμε. Σίγουρα θα εμφανιστώ ξανά,αρκεί να με κάνει ευτυχισμένο.Γιατι το παν,είναι να είσαι ευτυχισμένος. Θα ασχοληθώ ΚΑΙ με άλλα πράγματα,που με κάνουν ευτυχισμένο. Σήμερα 7/3/2019,λεω να αλλαξω σελίδα και να πάω σε μία καινούργια να γράψω κάτι που δεν εχω ξαναγράψει στο παρελθόν. Απο το -0-. Θα συνεχίσω να εκφράζομαι μέσα απο τα τραγούδια διότι δε μπορω και δε ξέρω να εκφράζομαι διαφορετικά. Απλώς αλλάζω τον τρόπο με τον οποίο άφηνα τον χρόνο,τις επιτυχίες τις αποτυχίες να περνάνε,χωρίς να νιώθω τίποτα,η το να νιώθω παραπάνω απο το κανονικό. Οι εμφανίσεις ίσως γίνουν πολύ λιγότερες στο σύνολο. Αλλά σίγουρα θα νιώθω καλύτερα με αυτό. Θελω να πώ ενα μεγάλο ευχαριστώ στην @panik_entertainment_group και στον @garsenakos που στηρίζει την αποψη μου πανω σε όλες τις καλλιτεχνικές μου ανησυχίες. Και δηλωνω δημόσια οτι, ο @garsenakos ειναι ο πιο καθαρός ανθρωπος που συνεργάστηκα ποτέ,(οπως και o @george.levendis παλαιότερα),θα είμαι δίπλα του,(είναι δίπλα μου,μου έχει πει,) μέχρι το τέλος. Και όλα αυτά την ώρα που όλη η χώρα ζεί στην νέα #παρανοια αλλά και στην παλιά επίσης. Στο πικ ας πούμε. ————————— ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΖΩ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΓΩ. Όπως όλοι. ———————— (Όλα παίζουν.μπορεί συντομα να ακυρώσω ολο το παραπάνω κείμενο πχ.Όλα παίζουν.Εξαρτάται το ΠΩΣ.) ———————— ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. ——————— ΝΞ. #παρανοια #respect

A post shared by Nino Xypolitas (@ninoxypolitas) on

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ