Η Eurovision του Τελ Αβίβ, θα είναι κάτι περισσότερο από ένας μουσικός διαγωνισμός

Μετά την Madonna και την Ελένη Φουρέιρα, στην σκηνή του διαγωνισμούς θα εμφανιστούν η Conchita με την νικήτρια του διαγωνισμού το 1998, Dana International.

Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τη Δευτέρα (15 Απριλίου), η Conchita Wurst και η Dana International πρόκειται να επιστρέψουν στη σκηνή του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.

Η Conchita Wurst, η οποία κέρδισε το 2014 κι η Dana International που είχε κερδίσει πριν από 20 χρόνια, το 1998, θα βρεθούν στον διαγωνισμό της Eurovision στο Τελ Αβίβ, κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού και του μεγάλου τελικού. Η Conchita και η Dana είχαν συναντηθεί κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας που γιόρταζε τα 60 χρόνια του διαγωνισμού της Eurovision το 2015.


Όπως διαβάζουμε οι διάφοροι νικητές που θα εμφανιστούν στη σκηνή της Eurovision θα ανταλλάξουν τραγούδια με το Heroes (Σουηδία 2015) να το ερμηνεύει η Conchita, το Fuego (Κύπρος 2018) ο Måns Zelmerlöw, το Dancing Lasha Tumbai (Ουκρανία 2017) η Ελένη Φουρέιρα και το Toy (Ισραήλ 2018) θα το τραγουδήσει ο Verka Serduchka. Στο τέλος οι τέσσερις τους θα τραγουδήσουν, μαζί με την Gali Atari το Hallelujah (Ισραήλ 1979).

Σίγουρα ο φετινός διαγωνισμός θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Με πληροφορίες από avmag.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ