Τρέχουμε στο γραφικό Όμοδος για καλό σκοπό

Στις 21 Απριλίου τρέχουμε στον 5ο Αγώνα Δρόμου Ομόδους, για καλό σκοπό.

Article featured image
Article featured image

Ο 5ος Αγώνας Δρόμου Ομόδους, που εντάσσεται στο αθλητικό καλεντάρι των Λεμεσίων 2019, πραγματοποιείται την Κυριακή 21 Απριλίου, στις 10 το πρωί, εις μνήμη του αείμνηστου Ξένιου Ξενοφώντος.

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Ξένιος Ξενοφώντος» σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Ομόδους, τα σωματεία Dromea Racing, Περικλής Δημητρίου και Ευ Ζην, τον Όμιλο Φίλοι του Ομόδους και το Γυμνάσιο Ομόδους, διοργανώνουν για 5η συνεχή χρονιά το Omodos Cross Xenion Race, με σκοπό τη στήριξη των άπορων μαθητών και φοιτητών για την ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Ο αγώνας περιλαμβάνει κατηγορίες παιδιών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, αλλά και ενήλικες, στις διαδρομές 500μ, 1000μ και 2000μ, την ανοικτή κατηγορία ανδρών και γυναικών για το Διεθνή Αγώνα Δρόμου 10 000μ., καθώς και την κατηγορία «Περπατώ και προσφέρω», στην οποία οι συμμετέχοντες θα ξεναγηθούν στα γραφικά δρομάκια του χωριού.

Όλοι όσοι θα συμμετάσχουν στον αγώνα θα λάβουν δωρεάν φανέλα, μετάλλιο συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση και δίπλωμα.

5ος Αγώνα Δρόμου Ομόδους για καλό σκοπό.jpg

Οι εγγραφές γίνονται μόνο διαδικτυακά, μέσω της ιστοσελίδας https://www.dromearacing.com/races , έως και τις 16 Απριλίου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά των αθλητών με λεωφορεία από Λευκωσία και Λεμεσό.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες:

Τηλέφωνα: 25870002/ 99687609

Web: https://www.dromearacing.com/races

Facebook Page: Omodos Cross Xenion Race

Τα Λεμέσια, η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του Δήμου Λεμεσού που φέτος στέλνουν το μήνυμα «Ζήσε, αθλήσου στην πόλη σου», επέστρεψαν εμπλουτισμένα γιορτάζοντας 20 χρόνια προσφοράς στον αθλητισμό και με την υπόσχεση να χαρίσουν στο κοινό μοναδικό θέαμα και έντονες συγκινήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα στο Facebook Λεμέσια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ