Η Ελένη Σταύρου Σύρου, υποψήφια ευρωβουλευτής, ξαναχτυπά (δυνατά)

Η φάση είναι «τι είπες πάλι ρε ‘συ(ρου)»;

Η Ελένη Σταύρου Σύρου, υποψήφια ευρωβουλευτής, ξαναχτυπά (δυνατά)

Η φάση είναι «τι είπες πάλι ρε ‘συ(ρου)»;

Article featured image
Article featured image

«Δεν είναι σάρκα ο ΔΙΓΕΝΗΣ για να τον φάει το χώμα, είναι ιδέα Υψηλή! Αθάνατος !!!!!Ελλάδα - Κύπρος – Ένωσις! Η Κύπρος είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ - Η Μακεδονία είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ».

Αυτό ήταν το πρώτο χτύπημα -τέλη Ιανουαρίου- όταν η υποψήφια του ΔΗΣΥ Ελένη Σταύρου Σύρου, η οποία διεκδικεί μία θέση στην Ευρωβουλή, βρέθηκε στο ετήσιο μνημόσυνο του Γεώργιου Γρίβα Διγενή και αφού τελείωσε η τελετή, ανέβασε δύο φωτογραφίες συνοδευόμενες από το πιο πάνω απόφθεγμα.

Η ανάρτηση της, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε έντονα σχόλια, αναγκάζοντας και τον πρόεδρο του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου να παρέμβει για να διαχωρίσει τη θέση του κόμματος. Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ απάντησε ότι η Ένωση δεν είναι θέμα συζήτησης εδώ και δεκαετίες. «Η μόνη μας έγνοια αυτή τη στιγμή είναι να επανενώσουμε τη χώρα μας στα πλαίσια του ΟΗΕ και να ζήσουμε ειρηνικά με τους Τουρκοκύπριους συμπατριώτες μας», έγραψε. Είχε προηγηθεί η αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΔΗΣΥ Νίκου Τορναρίτη, ο οποίος έγραψε στο twitter. «Η Κύπρος είναι ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος, πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Κύπρος είναι πατρίδα μας και η Ευρώπη η Οικογένεια μας. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο», ανέφερε.

Φαίνεται, ωστόσο, ότι η κυρία Σταύρου – Σύρου, δεν καταθέτει εύκολα τα όπλα (sic). Μπορεί να πέρασαν δύο μήνες από το περιστατικό, αλλά δεν λένε τυχαία πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Γι’ αυτό με την ευκαιρία της εθνικής επετείου της έναρξης του Απελευθερωτικού Αγώνα 55-59, η υποψήφια Ευρωβουλευτής βρέθηκε και πάλι στο μνημείο του Γεώργιου Γρίβα στη Λεμεσό και όταν δημοσιογράφος της ζήτησε να κάνει δηλώσεις, θεώρησε ορθό και αναγκαίο να πει τα πιο κάτω:

#NoComment

Posted by Karaolos on Monday, 1 April 2019

Το μοναδικό σχόλιο που μας έρχεται ακούγοντάς τις δηλώσεις είναι «τι είπες πάλι ρε ‘συ(ρου)»;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ