Τον σκότωσε (για) το πορνό

Γυναίκα σκότωσε το σύζυγό της εξ αιτίας της μανίας του με τις ταινίες πορνό.

Τον σκότωσε (για) το πορνό

Γυναίκα σκότωσε το σύζυγό της εξ αιτίας της μανίας του με τις ταινίες πορνό.

Article featured image
Article featured image

Νεκρός από τις σφαίρες της συζύγου του έπεσε ένας άνδρας στο Αρκάνσας των ΗΠΑ σύμφωνα με αμερικανικά Μέσα.

Θύτης, η Πατρίσια Χιλ η οποία φαίνεται να βγήκε εκτός εαυτού, όταν διαπίστωσε πως ο σύζυγός της Φρανκ Χιλ συνέχισε να παρακολουθεί πορνό μετά μανίας στην καλωδιακή τηλεόραση, παρά τις σαφείς προειδοποιήσεις της να σταματήσει.

crime-porn-arkansas.jpg

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής ήταν η κίνηση του 65χρονου να ενεργοποιήσει εκ νέου τη συνδρομή στο Dish Network, την οποία είχε διακόψει απροειδοποίητα η 69χρονη σε μια ύστατη προσπάθεια να τον κάνει να σταματήσει.

Εκτός εαυτού η Πατρίσια Χιλ «μπούκαρε» στην αποθήκη στο πίσω μέρος του σπιτιού και του ζήτησε τον λόγο. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και ξέσπασε άγριος καβγάς. Η 69χρονη έτρεξε στο σπίτι, πήρε στα χέρια της ένα πιστόλι, τύπου Beretta, γύρισε πίσω στην αποθήκη και πάτησε τη σκανδάλη δύο φορές. Στη συνέχεια πέταξε το όπλο στον τόπο του εγκλήματος και επέστρεψε στο σπίτι, όπου και κάλεσε αστυνομία και ασθενοφόρο. Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή της.

Το έγκλημα είχε γίνει τον Ιούλιο του 2018 στο Πάιν Μπλεφ, περίπου 60 χλμ. από το Λιτλ Ροκ, αλλά μόλις χθες η Πατρίσια Χιλ κρίθηκε ένοχη για ανθρωποκτονία β' βαθμού από αμερικανικό δικαστήριο και της επιβλήθηκε ποινή. «Έχασε το μυαλό της. Δεν προσπάθησε να κρύψει αυτό που έκανε. Είπε την αλήθεια» ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισης. Όπως πρόσθεσε, η 69χρονη πίστευε ότι ο γάμος τους περνά κρίση και θεωρούσε «προσωπική προσβολή για την ίδια και τον Θεό» την πρακτική του συζύγου της.

Με πληροφορίες από Associated Press/The Sun/The Independent

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ