Η ανατριχιαστική στιγμή της ανάγνωσης των ονομάτων όλων των ελλειπόντων προσώπων

Πού είναι;

Article featured image
Article featured image

27 «πού είναι;» ακούστηκαν στην χθεσινή εκδήλωση διαμαρτυρίας, έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, για όλες εκείνες τις γυναίκες που δεν έψαξε ποτέ κανείς.

Μια από τις πιο ανατριχιαστικές στιγμές της χθεσινής ειρηνικής διαδήλωσης, ήταν η ανάγνωση από τη διοργανώτρια της εκδήλωσης, Μαρία Μαππουρίδου, των ονομάτων των 27 ελλειπόντων γυναικών οι οποίες βρίσκονται καταχωρημένες στη λίστα της Αστυνομίας Κύπρου, κάποιες από το 1990.

27 γυναίκες, Κύπριες και αλλοδαπές, οι οποίες έχουν δηλωθεί ως ελλειπούσες, αλλά κανείς μέχρι σήμερα δεν έμαθε τι απέγιναν.

Μετά το τέλος της ανάγνωσης των ονομάτων των ελλειπόντων γυναικών, η κυρία Μαππουρίδου διάβασε και τα ονόματα των 7 γυναικών-θυμάτων του 35χρονου δράστη ενώ ακολούθως τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Πέθανε στα 35 της η Ντέιβι Τσέις, η πρωταγωνίστρια του «The Ring»

Article featured image

Η βελγική πρωτεύουσα που βάζει τέλος στα κοινόχρηστα ηλεκτρικά πατίνια από το 2027

Article featured image

Πώς θα εξελιχθεί το σκηνικό του καιρού