Η viral ιστορία με τα δίδυμα αδέλφια που μοιάζει με τρολ, αλλά δεν είναι

Έβγαιναν με την ίδια γυναίκα, η οποία έμεινε έγκυος και τώρα κανείς δεν παραδέχεται ότι το έκανε.

Η viral ιστορία με τα δίδυμα αδέλφια που μοιάζει με τρολ, αλλά δεν είναι

Έβγαιναν με την ίδια γυναίκα, η οποία έμεινε έγκυος και τώρα κανείς δεν παραδέχεται ότι το έκανε.

Λένε πως τα δίδυμα αδέλφια αρέσκονται στο να τα μοιράζονται όλα, και οι πρωταγωνιστές της ιστορίας μας δεν αποτέλεσαν εξαίρεση, αφού εκτός από ρούχα, παρέες, αντικείμενα, μοιράστηκαν και την ίδια γυναίκα.

Πανομοιότυποι δίδυμοι από τη Βραζιλία, που συνήθιζαν να υποδύεται ο ένας τον άλλο, βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, αφού το δικαστήριο τους καταδίκασε να καταβάλουν, και οι δύο, διατροφή στο παιδί, το οποίο κανείς εξ αυτών δεν θέλει να αναγνωρίσει.

Η απίστευτη αλλά αληθινή αυτή υπόθεση που ήρθε στην δικαστική αίθουσα του Γκοϊάς στην κεντροδυτική Βραζιλία, κάνει λόγο για δύο δίδυμους, ηλικίας σήμερα 31 ετών, αδερφούς οι οποίοι, «εκμεταλλεύονταν την ίδια εμφάνισή τους για να καλύπτουν τις απιστίες τους».

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του δικαστηρίου αυτή ήταν τακτική που είχαν τα δύο πανομοιότυπα αδέρφια από την εφηβεία τους. «Ο δικαστής Φιλίπε Λουίς Περούκα καθόρισε ότι τα ονόματα των διδύμων θα συμπεριληφθούν στο πιστοποιητικό γέννησης κι ότι ο καθένας εξ αυτών θα πληρώσει ίση διατροφή ύψους 30% του κατώτατου μισθού» σημειώνεται σε ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο το δικαστηρίου.

Ο κατώτατος μισθός στη Βραζιλία ανέρχεται σε 998 ρεάλ (230 ευρώ), επομένως κάθε αδελφός θα πρέπει να καταβάλει μηνιαίως 299,4 ρεάλ (περίπου 69 ευρώ). Μια ισχνή αποζημίωση για το παιδί, καρπό μιας σύντομης σχέσης της μητέρας του με τους δίδυμους.

Η μητέρα εξάλλου δεν μπόρεσε να διαλευκάνει το μυστήριο της πατρότητας της κόρης της, καθώς και τα δύο αδέλφια επιρρίπτουν ο ένας στον άλλο την ευθύνη. Ο ένας υποβλήθηκε σε τεστ DNA, που βγήκε θετικό, όμως δεν θέλησε να αναγνωρίσει το παιδί υποστηρίζοντας ότι ο αδελφός του ήταν ο πατέρας. Το DNA του άλλου ήταν επίσης συμβατό, καθώς τα μονοζυγωματικά δίδυμα έχουν την ίδια γενετική ταυτότητα.

«Ο ένας εκ των δύο αδελφών, κακοπροαίρετα, επιχειρεί να αποκρύψει την πατρότητά του» συμπεραίνει ο δικαστής στην ετυμηγορία του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / AFP

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ