Πρώην πάστορας έγινε περιζήτητο μοντέλο μετά από tweet που έκανε ο γιος του

Στην κυριολεξία αυτό που λέμε «κάνε παιδιά να δεις καλό».

Article featured image
Article featured image

Και ο 45χρονος, πρώην πάστορας Clint Hayslett, είδε μεγάλο καλό από τον γιό του Collin Hayslett, όταν ο δεύτερος αποφάσισε να δημοσιεύσει κάποιες φωτογραφίες του πατέρα του, γράφοντας: «Ο μπαμπάς μου, 45 χρονών, κυνηγάει μια καριέρα στο μόντελινγκ και ποτέ δεν τον είδα πιο ευτυχισμένο. Μου είπε ότι απλώς περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να αναδειχθεί. Οπότε, Twitter, γνώρισε τον μπαμπά μου», έγραψε σε ένα και μοναδικό tweet ο νεαρός και μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να τρελάνει το Twitter.

Οι φωτογραφίες προέρχονταν από μία φωτογράφιση που λίγο καιρό πριν είχε κάνει ο 45χρονος για λογαριασμό μίας νέας εταιρείας γυαλιών ηλίου, της Donahue Eyewear. Αυτό που ακολούθησε δεν το πίστευε κανείς από τους δύο.


Ο Clint μέσα σε λίγες ώρες είχε γίνει περιζήτητος, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που επιχείρησαν να μιμηθούν το παράδειγμα του Colin ποστάροντας φωτογραφίες με τους μπαμπάδες τους, όχι όμως με την ίδια επιτυχία που σημείωσε ο 45χρονος.

Όσο για εκείνον, σίγουρα δεν περίμενε αυτό το ανέλπιστο δώρο από τον γιο του. Όπως δήλωσε λίγο αργότερα και ενώ το πρόσωπό του είχε γίνει το απόλυτο viral ποτέ άλλοτε δεν χρειάστηκε να περάσει τόσες ώρες με ένα κινητό στο χέρι. «Ήταν τόσο εμπνευσμένο αυτό που συνέβη», σχολίασε με μετριοφροσύνη.

Για την ιστορία, μέχρι χθες η ανάρτηση του γιου του -που έγινε και το πιο trend meme- κατέχει ρεκόρ με 81,236 retweets και 376,241 likes και η επιτυχία συνεχίζεται. Κάπου εδώ, ας σημειωθεί ότι το μοντέλο -και μπαμπάς του φοιτητή- επί 20 χρόνια ήταν ο πάστροας της εκκλησίας Harvest Lane Alliance στο Toledo, ενώ εργάστηκε και στον τομέα των πωλήσεων, μέχρι που πέρσι τον Σεπτέμβριο αποφάσισε ότι δεν είναι αργά να κυνηγήσει μία μικρή καριέρα.

Άλλωστε, όπως λέει, για χρόνια άκουγε τους πάντες να του λένε πόσο γοητευτικός ήταν και πόσο μοναδικό στιλ είχε, οπότε αποφάσισε να κάνει κάτι που του άρεσε, έστω και αργά.

Όπως εξηγεί το μόνο πρόβλημα τα προηγούμενα χρόνια ήταν ότι δεν είχε αυτοπεποίθηση και δεν πίστευε πολύ στον εαυτό του.

Και τι γίνεται πλέον με τις χιλιάδες θαυμάστριες που τονώνουν την αυτοπεποίθησή του μέσω Διαδικτύου;

Όπως λέει η γυναίκα του είναι η Νο1 υποστηρίκτριά του και ο έρωτας του από το σχολείο. «Είναι η μόνη που η γνώμη της μετράει και τίποτα άλλο δεν έχει σημασία», καταλήγει. Άλλωστε, όπως λέει, για χρόνια άκουγε τους πάντες να του λένε πόσο γοητευτικός ήταν και πόσο μοναδικό στιλ είχε, οπότε αποφάσισε να κάνει κάτι που του άρεσε, έστω και αργά.

Όπως εξηγεί το μόνο πρόβλημα τα προηγούμενα χρόνια ήταν ότι δεν είχε αυτοπεποίθηση και δεν πίστευε πολύ στον εαυτό του.

Και τι γίνεται πλέον με τις χιλιάδες θαυμάστριες που τονώνουν την αυτοπεποίθησή του μέσω Διαδικτύου;

Όπως λέει η γυναίκα του είναι η Νο1 υποστηρίκτριά του και ο έρωτας του από το σχολείο. «Είναι η μόνη που η γνώμη της μετράει και τίποτα άλλο δεν έχει σημασία», καταλήγει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ