Μερικές σημαντικές πληροφορίες για την ταινία που θα γυρίσει ο Nicolas Cage στην Κύπρο

Λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και θα σου δώσουν πλεονέκτημα στην ερώτηση «Μα άκουσες ότι εν να έρτει ο Nicolas Cage στην Κύπρο για ταινία;».

Article featured image
Article featured image

Από χθες η Κύπρος χορεύει σε ρυθμούς Hollywood, καθώς είδηση ότι ο Nicolas Cage θα γυρίσει τη νέα του ταινία, στην οποία συμπρωταγωνιστεί, στη Νήσο των Αγίων ήταν αρκετή για να ετοιμάζουμε ήδη την επιγραφή «Olivewood» για να την κοτσάρουμε στο Τρόοδος.

Πριν, όμως, γίνουν όλα αυτά είναι καλό να μάθουμε και μερικές λεπτομέρειες για το background της παραγωγής που θα έχει ως βασικό χώρο γυρισμάτων την Κύπρο.

Ο Κωνσταντίνος Ψυλλίδης, με μία ανάρτησή του, δίνει αρκετές και σημαντικές λεπτομέρειες τόσο για την υπόθεση της ταινίας όσο και για την παραγωγή.

Ακολουθεί η ανάρτησή του:

Ο σκηνοθέτης/σεναριογράφος/παραγωγός ονομάζεται Δημήτρης Λογοθέτης και είναι ο ίδιος που έκανε reboot το θρυλικό Kickboxer, με τον κασκαντέρ/ηθοποιό Alain Mousi στο ρόλο του πρωταγωνιστή.

Στη φωτογραφία φαίνεται ο Λογοθέτης από επίσκεψη του στην Κύπρο (location scouting μάλλον) στις 22 Οκτωβρίου.


56158296_10157087996124380_168354621989847040_n.jpg

Στο πρώτο Kickboxer: Vengeance, πρωταγωνιστούν επίσης οι Van Damme, Dave Bautista (Guardians of the Galaxy) και η Gina Carano (Deadpool).

Στο πιο πρόσφατο, Kickboxer: Retaliation, πρωταγωνιστεί και ο The Mountain από το GoT. Μας είχε μιλήσει πέρσι στο Q&A του Cyprus Comic Con 2019 για αυτή την ταινία.

Η ταινία στην οποία ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ο Cage ονομάζεται Jiu Jitsu και είναι η μεταφορά ενός comic book που έγραψε ο Λογοθέτης το 2017.

Η υπόθεση έχει ως εξής: Οι εξωγήινοι εισέβαλαν πριν αρκετά χρόνια στη γη αλλά ηττήθηκαν σε ένα αγώνα ζιου ζιτσου (επειδή κατέβηκαν Βραζιλία και έψαχναν πολεμιστές). Από τότε και κάθε έξι χρόνια επιστρέφουν για να διαγωνιστεί ο πρωταθλητής τους ξανά με τον πρωταθλητή του ζιου ζιτσου. Ο Alain Mousi παίζει τον ρόλο του πρωταθλητή που εκπαιδευόταν από την Αντίσταση για να πολεμήσει τους εξωγήινους.

Με κάποιο τρόπο οι εξωγήινοι τον απαγάγουν και διαγραφούν τη μνήμη του. Τον στέλνουν σε μια μικρή πόλη των ΗΠΑ όπου δουλεύει σαν δάσκαλος. Ο Cage παίζει τον ρόλο του Wyle, ενός μάστερ του ζιου ζιτσου και αρχηγού της Αντίστασης που αναλαμβάνει να μάθει στον πρωταγωνιστή αυτά που ξέχασε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ