Πάμε θέατρο να δούμε την κωμωδία «Get Staffed»

Σε συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας της Φιλανθρωπικής κωμωδίας Get Staffed, όπου παρουσιάστηκε στη Λευκωσία υποστηρίζοντας το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα με 600 πωληθέντα εισιτήρια, ο Ροταριανός Όμιλος Λεμεσού Κουρίου και ο Ροταριανός Όμιλος Λευκωσίας αποφάσισαν να υποστηρίξουν το θεατρικό ανεβάζοντας το ξανά στη Λεμεσό.

Article featured image
Article featured image

Το Get Staffed είναι μια κωμωδία που διαδραματίζετε την ημέρα έναρξης ενός μοντέρνου νέου ξενοδοχείου, όπου το προσωπικό του είναι μια μίξη από εκλεκτικές προσωπικότητες!

Από έναν λαμπερό, χωρίς αίσθηση όσφρησης σεφ σε μία γεμάτη αυτοπεποίθηση και μαχητική vegan καμαριέρα με προβλήματα προσωπικής υγιεινής.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι παντρεμένοι αλλά άθλιοι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου επιχειρούν να αντιμετωπίσουν τα χαοτικά γεγονότα του μεγάλου ανοίγματος του ξενοδοχείου που πρόσφατα αγόρασαν, με αποτέλεσμα να έχουν πολλά ξεκαρδιστικά αποτελέσματα!

Το θεατρικό ερμηνεύετε στην αγγλική γλώσσα.

CHR_1121.jpg

Την κωμωδία σκηνοθετεί ο David Δημητρίου

Μετά την εκπαίδευσή του στη Σχολή Θεάτρου Mountview στο Λονδίνο, ο David έζησε και εργάστηκε ως επαγγελματίας ηθοποιός στο Ηνωμένο Βασίλειο για περίπου 5 χρόνια πριν απαντήσει «στην κλήση» για να επιστρέψει στην πατρίδα του, την Κύπρο. Κατά την άφιξη του, ο David δεν άφησε την αγάπη του για τις τέχνες γι’ αυτό συνέχισε τις παραστάσεις σε κύριους ρόλους για εταιρείες παραγωγής όπως η Alpha Square, ACT, FotoCine και άλλες. Έχει επίσης διδάξει μαθήματα Drama για ιδρύματα όπως το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, η Σχολή Κληρονομιάς και άλλα. Είναι ιδρυτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του συγκροτήματος Board of Directors, το οποίο εκτελεί συναυλίες αυτοσχεδιασμού στην Κύπρο. Το ντεμπούτο του David ως σκηνοθέτης συνέβη στις αρχές του 2018, όταν σκηνοθέτησε το «Ένα μάτσο ερασιτέχνες» για το ACT, καθώς αυτή η εμπειρία του έδωσε πολλά, ενθαρρύνοντάς τον να συνεχίσει να σκηνοθετεί περισσότερους ρόλους.

getstaffed-event.png

CHR_1157.jpg

Το καθαρό κέρδος από την πώληση εισιτηρίων θα διατεθεί στα άτομα με Αλτσχάιμερ & στο έργο τοποθέτησης αθλητικού εξοπλισμού εκγύμνασης στην περιοχή του Μόλου Λεμεσού το οποίο θα διευκολύνει την ζωή των ΑΜΕΑ συνανθρώπων.

Θεατρικές παραστάσεις: 17, 18 & 19 Απριλίου στο Technohoros ETHAL, 08:00 μ.μ.

Info: 99 345 000 - 25 660 092

Εισιτήρια: €15

CHR_1217.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ