Μία μέρα πριν τον α’ ημιτελικό τα προγνωστικά αλλάζουν και πάλι με την Κύπρο να… πέφτει

Υπάρχει περίπτωση η κυπριακή συμμετοχή να βρεθεί εκτός δεκάδας;

Article featured image
Article featured image

Μετά και από την ολοκλήρωση της δεύτερης πρόβας για όλες τις χώρες που συμμετέχουν στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Γιουροβίζιον στο Τελ Αβίβ φαίνεται πως αντί να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα όσον αφορά στα φαβορί του διαγωνισμού περιπλέκονται ακόμα περισσότερο.

Το 2018, τέτοια εποχή τα πράγματα ήταν πολύ πιο ξεκάθαρα αφού το παιχνίδι της νίκης παιζόταν ξεκάθαρα μεταξύ Κύπρου με την Ελένη Φουρέιρα και το Ισραήλ με τη Netta. Φέτος, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά αφού δεν μπορούμε να μιλάμε για δύο μόνο φαβορί αλλά για πολλά περισσότερα κι αυτό πάντα σύμφωνα με τους πίνακες προγνωστικών και αποδόσεων των γραφείων στοιχημάτων.

Όπως διαβάζουμε στο Check In Cyprus, τα πράγματα για την κυπριακή συμμετοχή δυσκολεύουν, καθώς φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα όσον αφορά τις επιδόσεις της στους πίνακες των προγνωστικών πέφτοντας 5 θέσεις από την μέχρι τώρα πρόγνωση.

Για να διαβάσετε αναλυτικά τις εξελίξεις, αλλά και το πόσο πιθανόν είναι να μείνει η Κύπρος εκτός τελικού, πατήστε στο Check In Cyprus

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ