Φίλοι και φίλες συναγωνιστές επιστρέφει το Black Mirror

Μετά τη μούφα ταινία που μας ξενέρωσε, η αγαπημένη σειρά επιστρέφει με νέα δυστοπικά επεισόδια.

Article featured image
Article featured image

Οι 4 πρώτες σεζόν ήταν καθηλωτικές, την ίδια ώρα που η πολυαναμενόμενη ταινία Black Mirror: Bandersnatch μας άφησε κοιμισμένους στον καναπέ να ονειρευόμαστε τι δημητριακά θα επιλέξει να φάει ο πρωταγωνιστής.

Κι εκεί που πιστεύαμε πως όλα τελείωσαν, κυκλοφορεί το trailer της 5ης σεζόν και δίνει ξανά (μαύρο) χρώμα στην καθημερινότητά μας.

Το καλύτερο νέο απ’ όλα είναι ότι η νέα σεζόν κάνει πρεμιέρα στις 5 Ιουνίου στο Netflix και δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε καιρό.

Τα κακά νέα, ωστόσο, είναι ότι ο πέμπτος κύκλος θα είναι κάπως λειψός αφού θα περιλαμβάνει μόλις τρία επεισόδια, ωστόσο οι παραγωγοί της σειράς φαίνεται να έχουν προσελκύσει έναν μεγάλο αριθμό ταλαντούχων ηθοποιών.

Η θεματολογία των επεισοδίων θα επικεντρώνεται στην τεχνολογία, την τεχνητή νοημοσύνη, τις έξυπνες συσκευές και την εικονική πραγματικότητα και πως αυτά επηρεάζουν τις ανθρώπινες σχέσεις.

Σύμφωνα με το Variety, σε μια από αυτές τις ιστορίες επιβεβαιώνεται και η παρουσία της Μάιλι Σάιρους που φήμες ήθελαν όλο αυτό τον καιρό να πρωταγωνιστεί σε ένα επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς, κάνοντας μια τραγουδίστρια η οποία περνά από ένα είδος μεταμόρφωσης για να ανέβει η φήμη της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ