Πολίτης αιτείται από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης του τη νομιμοποίηση του μασάζ στα γεννητικά όργανα

Αυτό ακριβώς που διάβασες.

Article featured image
Article featured image

Τέτοια διαβάζουμε και συνειδητοποιούμε πόσo βαρετά είναι τα δικά μας δημοτικά συμβούλια που συζητούν για αναπτυξιακά έργα και έργα αναβάθμισης των υποδομών της πόλης.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ένας τύπος ονόματι Chris μπήκε σε μια συζήτηση του τοπικού δημοτικού συμβουλίου στο Λόρενς του Κάνσας, για τις άδειες μασάζ. Με το κεφάλι σκυμμένο ευλαβικά ανέβηκε στο πόντιουμ με έναν έτοιμο λόγο στο χέρι και μίλησε για κάτι στο οποίο πραγματικά πιστεύει: το δικαίωμα για τους θεραπευτές μασάζ να κάνουν μασάζ στα γεννητικά όργανα.


Απλώς δείτε το, σας παρακαλώ:


«Επιτρέπουμε κάποιος να γδυθεί και ένας θεραπευτής μασάζ να τον αγγίξει σχεδόν παντού και να τον τρίψει. Να πάρει η οργή, επιτρέπουμε στους πρωκτολόγους να περνούν τη μέρα τους βάζοντας δάχτυλα και άλλα πράγματα σε κώλους ανδρών. Γι’ αυτό λέω ότι αν κάποιος θέλει να παίξει το πουλί κάποιου, ας το παίξει», λέει ο Chris, καθώς το ακροατήριο από μέλη της κοινότητας ακούει σιωπηλό και συνεπαρμένο.

«Φανταστείτε το», συνεχίζει ο Chris, με έντονες κινήσεις των χεριών του. «Ένας μεγαλόσωμος, γέρος, χοντρός και ιδρωμένος: Θα ήταν πολύ χειρότερο να του τον παίξετε, από το να του κάνετε ένα μασάζ σε όλο το σώμα, να βάζετε τα χέρια κάτω από τις δίπλες του; Ή να είστε πρωκτολόγος και να βάζετε δάχτυλο στον κώλο του;».

Αν αφήσουμε τις συναρπαστικές εικόνες στην άκρη, δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Chris κάνει μια έκκληση υπέρ του να στον παίζει κάποιος άλλος έναντι αμοιβής ή αν ή όλη φάση είναι φάρσα. Αλλά όπως και να ’χει, καταφέρνει να οδηγήσει την όλη ιστορία σε ένα συμπέρασμα που αγγίζει την ουσία του τι αντιπροσωπεύει η χώρα μας:

«Αν ένας ενήλικας θέλει μια να του τον παίξουν και ένας άλλος ενήλικας είναι πρόθυμος να το κάνει με αντάλλαγμα χρήματα, τότε γιατί όχι; Είναι και ελευθερία και καπιταλισμός και αυτά είναι τα θεμέλια της χώρας μας», λέει. «Αν έχει κανείς πρόβλημα με το μασάζ γεννητικών οργάνων, τότε ας μην κάνει, αλλά να αφήσει άλλους συναινούντες ενήλικες να κάνουν ό,τι θέλουν. Τέλος καλό, όλα καλά για όλους».

Δεν είναι σαφές αν το δημοτικό συμβούλιο τελικά παρασύρθηκε από τον λόγο του Chris, αλλά όπως λένε, καλύτερα να έχεις υποστηρίξει την άποψή σου για νόμιμο handjob, από το να μην το έχεις κάνει καθόλου. Να ’σαι καλά για την αφοσίωσή σου στην κοινότητα, Chris – το εκτιμούμε.

Πηγή: VICE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ