Χάιδευε τα απόκρυφά του στο γυμναστήριο και του επέβαλαν ισόβιο αποκλεισμό

Μην δουν άνθρωπο να χαίρεται, αμέσως να του κόψουν… τη χαρά του.

Ισόβιο αποκλεισμό από τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες της, επέβαλε μία αλυσίδα γυμναστηρίων σε έναν άνδρα που χάιδευε με ύποπτο τρόπο τη γενετήσια περιοχή του, ανάμεσα σε άλλους συνδρομητές, εγείροντας υποψίες ότι «πιθανότατα αυνανιζόταν».

Τη δράση του άνδρα μαγνητοσκόπησε άλλο μέλος του γυμναστηρίου με το κινητό του και το υλικό οδήγησε τους υπεύθυνους της Virgin Active στο συμπέρασμα ότι ο άνδρας μάλλον αυνανιζόταν δίπλα σε άλλους συνδρομητές του γυμναστηρίου, στο Στέλενμπος της Νότιας Αφρικής. Το βίντεο έγινε viral την Παρασκευή, προκαλώντας αρνητικά σχόλια στο Twitter για τη συμπεριφορά του.

andras-avnanizotan-gimnastirio_1.jpg

Στιγμιότυπο από το βίντεοΌπως μεταδίδει το τοπικό «The South African», εκπρόσωπος της αλυσίδας γυμναστηρίων διαβεβαίωσε ότι η επιχείρηση αποφάσισε να αποκλείσει τον συγκεκριμένο πελάτη από τις εγκαταστάσεις της, εφ' όρου ζωής. Στο επίμαχο βίντεο, ο άνδρας κάθεται στο δάπεδο του γυμναστηρίου και, έχοντας περάσει το δεξί του χέρι μέσα από το παντελόνι του, προβαίνει σε μία σειρά χαρακτηριστικών κινήσεων που προκάλεσαν βάσιμες υποψίες στου υπόλοιπους συνδρομητές και τους υπεύθυνους της Virgin Active.

andras-avnanizotan-gimnastirio111.jpg.jpg

Στο υλικό από το κινητό τηλέφωνο, ο άνδρας κάθεται σε ένα στρώμα γυμναστικής, κοντά σε μία ανυποψίαστη συνδρομήτρια που κάνει squats. Πάνω από το παντελόνι του έχει τοποθετήσει μία λευκή πετσέτα για να μην κινήσει υποψίες και, με το άλλο χέρι του, κρατά το κινητό του τηλέφωνο. Οι υπεύθυνοι θεωρούν πως ο άνδρας μαγνητοσκοπούσε τη γυναίκα. Την ίδια ώρα όμως, ένας άλλος συνδρομητής κατέγραφε τις κινήσεις του ύποπτου, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθούν οι κινήσεις του.

Η Virgin Active χαρακτήρισε «απαίσια» τη συμπεριφορά του άνδρα και τερμάτισε αμέσως τη συνδρομή του. Άγνωστο παραμένει αν η επιχείρηση ή κάποιος από τους παριστάμενους σκοπεύει να υποβάλλει μήνυση ή αγωγή στον άνδρα, τα στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα. Με πληροφορίες από The South African

Πηγή: LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ