Διεθνώς αναγνωρισμένοι ομιλητές στο 1ο Συνέδριο Credit Risk της ICAP

Η ICAP Κύπρου, μέλος της ICAP, του μεγαλύτερου Ομίλου παροχής Επιχειρηματικής Πληροφόρησης στην Νοτιοανατολική Ευρώπη διοργανώνει το 1ο Συνέδριο Credit Risk Management, την Τρίτη 11 Ιουνίου, στο Hilton Park Hotel, στη Λευκωσία.

Article featured image
Article featured image

Διακεκριμένοι διεθνείς και Κύπριοι ομιλητές θα αναλύσουν τις τρέχουσες προκλήσεις στη διαχείριση του πιστωτικού κινδύνου και τις σύγχρονες τεχνολογίες και εργαλεία που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως.

Στο Συνέδριο θα φιλοξενηθούν οι Γιώργος Χριστοδουλάκης, Associate Professor of Finance στο Manchester Business School, Χρήστος Θεοφίλου, Vice President, Senior Analyst, της Moody’s Investors Service, Claudio Sangiorgi, Manager EMEA Markets του Ομίλου CRIF, Χάρης Λιναρδάκης, IBM Cloud Leader, Ελλάδας και Κύπρου και Νίκος Βαγιάννης, Commercial Manager, της Coface Ελλάδας.

Η ανάγκη ενημέρωσης για τις επιδόσεις - οικονομικές και εμπορικές - των επιχειρήσεων έχει εξελιχθεί σε ανάγκη γνώσης και πρόβλεψης της μελλοντικής συναλλακτικής συμπεριφοράς και πιστοληπτικής ικανότητάς τους.

Στόχος του Συνεδρίου είναι να αναδείξει θέματα και προκλήσεις και να συζητηθούν ιδέες για την αποτελεσματική διαχείριση του πιστωτικού κινδύνου.

Χορηγός Επικοινωνίας: EconomyToday

banner_900x450.jpg

Οι Εταιρείες ICAP – με 55 χρόνια προσφοράς στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι και 1.100 εργαζόμενους – αποτελούν αθροιστικά, έναν από τους μεγαλύτερους Παρόχους B2B υπηρεσιών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, διαθέτοντας μεγάλο εύρος υπηρεσιών και προϊόντων σε Credit Risk, Marketing & Sales και Management Consulting.

Η ICAP DataBank, με πληροφορίες για 8.7 εκατ. εταιρείες σε 7 χώρες της Βαλκανικής χερσονήσου και αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία της, τους εξειδικευμένους αναλυτές και τις νέες τεχνολογίες, έχει αναπτύξει σύγχρονες και ολοκληρωμένες λύσεις Credit Risk and Business Information.

Επιπρόσθετα, μέσω της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης της DUN & BRADSTREET, του μεγαλύτερου παρόχου επιχειρηματικής πληροφόρησης παγκοσμίως, προσφέρει πληροφορίες για 240 εκατομμύρια επιχειρήσεις σε περισσότερες από 200 χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.icap.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ