EVENT 1 - True Music Cyprus x New Wave - Leftfield House - Post Punk

Από τον ερχομό της πλατφόρμας “Ballantine’s True Music” στην Κύπρο δεν θα μπορούσε να λείψει και μια σειρά από πάρτι, με το πρώτο προγραμματισμένο θα προσγειωθεί στην πρωτεύουσα στις 25 Μαΐου.

Article featured image
Article featured image

Το εναρκτήριο πάρτι θα μετατρέψει μια παλιά εκκλησία σε μια μουσική σκηνή που θα πλημμυρίσει από leftfield house, new wave και post punk. Σημειώστε την ημερομηνία και μείνετε συντονισμένοι!

Αυτή η σειρά από events υπηρετεί την ιδέα της «Αυθεντικής Μουσικής», φέρνοντας στο προσκήνιο τις πιο αξιόλογες εναλλακτικές μουσικές σκηνές και ιστορίες από ολόκληρο το νησί. Τα πάρτι αυτά θα εξερευνήσουν μια μεγάλη ποικιλία από μουσικά είδη και θα πραγματοποιηθούν σε ασυνήθιστες τοποθεσίες, αποπνέοντας μια αίσθηση ανόθευτου και συναρπαστικού.

EVENT HIGHLIGHTS



ABOUT MILTON FIELDS

5ce26079b23ee.png

Ο Milton Fields έχει τον δικό του τρόπο και δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο! Ένας συναρπαστικός και μοναδικός χαρακτήρας, ο Milton, γνωστός και ως Eugene Skull, είναι γνωστός στην underground μουσική σκηνή της Κύπρου ως ο ιδρυτής των events XRC foundation, ως καλλιτεχνικός διευθυντής της Disco Sucks και ως βασικό μέλος της Honest Electronics. Πάνω απ’ όλα, όμως, ο Milton είναι ένας αμετανόητος raver. Ένας raver που κάνει την κάθε στιγμή να δονείται.



ABOUT MR. FOX

5ce2611bd4367.png

Λάτρης της μουσικής, μανιώδης συλλέκτης δίσκων, μουσικός παραγωγός, promoter, συνιδρυτής των Disco Dystopia events, ιδιοκτήτης του Sousami bar, στη Λεμεσό, ο Mr. Fox είναι μία από τις σημαντικότερες φιγούρες στην underground DJ σκηνή στην Κύπρο. Ως performer, έχει τελειοποιήσει την τεχνική του μιξάροντας κυρίως με βινύλια, ενώ το αχόρταγο πάθος του για τη μουσική τον οδήγησε να γράψει τα δικά του κομμάτια, στα οποία εκτέλεσε και χρέη παραγωγού, για διάφορα καλλιτεχνικά projects. Ο Mr. Fox είναι ο εμπνευστής και ο διοργανωτής διάσημων εναλλακτικών μουσικών events σε ολόκληρο το νησί. Ως DJ έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις στην Ελλάδα, καθώς και σε διεθνή venues, όπως το Griessmuehle και το Suicide Circus στο Βερολίνο, αλλά και τα The Observatory και Savage, στο Βιετνάμ. Έχει επίσης υπάρξει DJ σε σταθερή βάση στο Sousami Bar, από τότε που άνοιξε, το 2010, καθώς και συνεργάτης του Afro Banana Festival, ήδη από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του. ​

5cef7a26b4b1f.jpeg



ABOUT MOHAMA

5ce260b162fa4.png

Παλαιότερα γνωστή ως Mohama Tajalof- αυτή η εγχώρια καλλιτέχνις με βάση την Κύπρο, είναι ιδρυτής των “Subaerial” micro-ceremonies, καθώς και συνιδρυτής των events “C'est démon!” και “Programmed For Love”. Η Mohama αγγίζει την καρδιά του ακροατή, ακριβώς επειδή η έμπνευσή της είναι εσωτερική, ελεύθερη από κάθε είδους περιορισμούς και δεσμά που θα υπονόμευαν την ξεχωριστή της ταυτότητα. ​



ABOUT SIXONESIX

5ce260f30b478.png

Ο Constantinos -aka Sixonesix- είναι DJ, γεννημένος στη Λευκωσία της Κύπρου. Σταθερά στη θέση του DJ στο Sousami bar στη Λεμεσό και συνιδρυτής του Panic Soup και Low Tom, ο Sixonesix δίνει τον ρυθμό σε μια πληθώρα από μαγαζιά και πάρτι σε ολόκληρο το νησί. Η μουσική του διαθέτει τη δική της μοναδική φωνή, σε ένα μείγμα από world music και πειραγμένους ήχους κιθάρας που κυριαρχεί στα -κατά κύριο λόγο punk, disco και house- sets του Κύπριου καλλιτέχνη. Ο οποίος, πέρα από μια αδιαπραγμάτευτη αγάπη για τους δίσκους βινυλίου, έχει πάντα και μια συναρπαστική ιστορία να διηγηθεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ