Το come back του Φεστιβάλ Δήμου Μόρφου

Το ετήσιο φεστιβάλ επιδιώκει να δώσει μια νέα μορφή, στην καθιερωμένη εκδήλωση.

Ο Δήμος Μόρφου διοργανώνει το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019, το ετήσιο Φεστιβάλ Μόρφου. Επιδίωξή μας είναι να δώσουμε μετά από αρκετά χρόνια μια νέα μορφή στην καθιερωμένη αυτή εκδήλωση.

Το φετινό φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης «HALL A & B» και θα διαρκέσει από τις 5.00 το απόγευμα μέχρι τις 12.00 το βράδυ.

Η εκδήλωση, στην οποία η είσοδος θα είναι δωρεάν, θα απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών. Θα περιλαμβάνει παιχνίδια για παιδιά, παιχνίδια για μεγάλους, διαγωνισμούς, μουσική διασκέδαση, τέχνες κλπ.

  • Το παιδικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει παιδικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα με τον «Νικολάκη», διαδραστικό παιχνίδι από το Kids Entertainment factory, χορευτικά από διάφορες σχολές χορού και άλλα παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους.
  • Στις 9.00 το βράδυ, στο χώρο της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στο ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟ στην οποία θα τραγουδούν ο Έλληνας καταξιωμένος τραγουδιστής Δημήτρης Μπάσης και οι Κύπριοι Κούλης Θεοδώρου και Φρειδερίκη Τομπάζου.

flyer festival.jpg

«Εκφράζουμε δημόσια τις θερμές ευχαριστίες μας προς τους χορηγούς της εκδήλωσης, την Εταιρεία ΚΕΟ, τον Εκδοτικό Οίκο «ΔΙΑΣ», την Ελληνική Τράπεζα την εταιρεία CreatEvents αλλά και όλους όσους πρόσφεραν εισφορά, μικρή ή μεγάλη και ενίσχυσαν το ταμείο διαφώτισης του κατεχόμενου Δήμου μας».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ