«Η Έλενα πρέπει να φύγει επειγόντως για Γερμανία και χρειαζόμαστε άμεσα μόσχευμα»

Πριν τρεις μήνες διαγνώστηκε με λευχαιμία και παρά τις διάφορες προσπάθειες που έγιναν, ακόμη δεν έχει εξευρεθεί συμβατός δότης. Αυτή τη φορά, η Έλενα και η μητέρα της, ζητούν τη βοήθειά μας μέσα από ένα ολιγόλεπτο βίντεο.

Article featured image
Article featured image


Στις 11 Μαΐου, με μία ανάρτηση στο Facebook, η οικογένεια της Έλενας ζητούσε τη βοήθεια όλων μας ούτως ώστε να βρεθεί συμβατός για την 25χρονη κοπέλα, η οποία είχε διαγνωστεί με λευχαιμία και ήταν σε ιδιαίτερα προχωρημένο στάδιο.

Δυστυχώς και παρά τις προσπάθειες που είχαν γίνει, κανένα δείγμα δεν ήταν συμβατό, με την Έλενα να περιμένει ακόμη αυτόν ή αυτήν που θα της δώσει ξανά ζωή.

Σε μία νέα προσπάθεια που γίνεται, μεγαλύτερη, αυτή τη φορά η Έλενα μαζί με τη μητέρα της και διάφορους φίλους και συγγενείς, διοργανώνουν μία υπαίθρια εκδήλωση στην οδό Μίλτωνος, με σκοπό να συλλέξουν όσα περισσότερα δείγματα είναι εφικτό για να αυξήσουν τις πιθανότητες να βρεθεί συμβατός δότης και να μπορέσει η Έλενα να μεταβεί στη Γερμανία για μεταμόσχευση.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1η Ιουλίου στις 20:00 το βράδυ στο 4Grill στη Λεμεσό, στην οδό Μίλτωνος.

Την εκδήλωση θα ντύσουν μουσικά η Λιάνα Χριστοδούλου με τον Αντώνη Μπουζίκα, ενώ το παρών τη θα δώσει και η σχολή χορού Αντζελίνας, αλλά και ο γνωστός ερμηνευτής Νίκος Δήμητρίου. Το γεγονός στηρίζει και ο Σύνδεσμος «Ήρθε η Άνοιξη»

«Η Έλενα πρέπει να φύγει επειγόντως για Γερμανία και χρειαζόμαστε άμεσα μόσχευμα. Παρακαλούμε, παράλληλα και την πολιτική ηγεσία του τόπου όπως στηρίξει αυτή την προσπάθεια που κάνουμε, δίνοντας το παρών της στην εκδήλωση», συμπληρώνει η μητέρα της Έλενας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την μητέρα της Έλενας, την κα Αγγέλα στο 99752763.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ