Το Φεστιβάλ Μόρφου επιστρέφει!

Επιδίωξη των διοργανωτών είναι να δώσουν μετά από αρκετά χρόνια μια νέα μορφή στην καθιερωμένη αυτή εκδήλωση.

Article featured image
Article featured image

Ο Δήμος Μόρφου μας προσκαλεί σε ένα Μορφίτικο συναπάντημα που θα μας δώσει την ευκαιρία να γνωριστούμε, να θυμηθούμε τις ρίζες μας, να αναβιώσουμε μνήμες της αγαπημένης Μόρφου και να διασκεδάσουμε με όμορφα τραγούδια και χορούς σε μια βραδιά αφιερωμένη εξολοκλήρου στην όμορφη πόλη μας.

Το φετινό φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης «HALL A & B», το Σάββατο 8 Ιουνίου και θα διαρκέσει από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 12 το βράδυ.

Η εκδήλωση, στην οποία η είσοδος θα είναι δωρεάν, απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών. Θα περιλαμβάνει παιχνίδια για παιδιά, παιχνίδια για μεγάλους, διαγωνισμούς, μουσική διασκέδαση, τέχνες κλπ.

Το παιδικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει παιδικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα με τον «Νικολάκη», διαδραστικό παιχνίδι από το Kids Entertainment factory, χορευτικά από διάφορες σχολές χορού και άλλα παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους.

Στις 9.00 το βράδυ, στο χώρο της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στο ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟ στην οποία θα τραγουδούν ο Έλληνας καταξιωμένος τραγουδιστής Δημήτρης Μπάσης και οι Κύπριοι Κούλης Θεοδώρου και Φρειδερίκη Τομπάζου.


flyer festival.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ