Η απάντηση του Τράγκολα σε όσους λένε πως η Κύπρος έχει SONAR σε αποθήκες

Με σύγχρονα μέσα και με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για την ανεύρεση των θυμάτων του «Ορέστη».

Article featured image
Article featured image

Όλες οι ελπίδες για εντοπισμό των σορών των θυμάτων εναποθέτονται πλέον στο υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα sonar που έφθασε στην Κύπρο από τις ΗΠΑ.

Για όλες τις εξελίξεις επισκεφτείτε το SigmaLive.com.

Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής, Μάρκος Τράγκολας, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία του sonar.

Ο κ. Τράγκολας δημοσίευσε τη φωτογραφία με σκοπό να απαντήσει σε όσους υποστηρίζουν πως η Κύπρος διαθέτει μηχάνημα SONAR, αλλά είναι ξεχασμένα σε αποθήκες.

Παράλληλα, σε σχόλιο του εξηγεί και τους λόγους που ανήρτησε την εν λόγω φωτογραφία.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Το βάζω γιατί μερικοί έβγαλαν περίπατο τη γλώσσα τους για τους δικούς τους λόγους, οι οποίοι είναι αυτονόητοι. Τόσο καλά πληροφορημένοι είναι που νομίζουν ότι όλα τα σόναρ κάνουν την ίδια ακριβώς δουλειά. Υπάρχει και στην Κύπρο λέει και είναι πεταμένο σε αποθήκη. Καλά τόσες μέρες, που είσαστε να μας πείτε σε ποια αποθήκη βρίσκεται, αν είναι ή όχι σε λειτουργήσιμη κατάσταση, ποιοι το χειρίζονται, τι εμπειρίες έχουν, αν είναι ειδικό για λίμνες ή ωκεανούς ή και ανοικτές θάλασσες, ή στο κάτω-κάτω γιατί δεν περάσατε έστω για 5 λεπτά από τις λίμνες να δείτε με τα μάτια σας, να ενημερωθείτε και να ανατριχιάσετε από το περιβάλλον. Περιμένουν απάντηση λέει. Θα την έχετε και μάλιστα πολύ δημόσια».

59211496_2229719983774205_3023872162835464192_n.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ