Η πολύ δύσκολη χθεσινή μέρα

Την Κυριακή 5 Μαΐου, μετά που το Sonar έπιασε δουλειά, ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη και δεύτερη σορός.

Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν λίγη ώρα μετά την ανάσυρση της δεύτερης βαλίτσας μέσα στην οποία βρισκόταν η σορός, οι οποίες όμως πληροφορίες δεν επιβεβαιώθηκαν από την Αστυνομία, πρόκειται για το άψυχο σώμα της οκτάχρονης Έλενας Μπουνέα.

H σορός που ανασύρθηκε μέσα στη δεύτερη βαλίτσα, η οποία βρισκόταν σε σημείο κοντά στην πρώτη, έφερε ρούχα, σε αντίθεση με τις προηγούμενες που είχαν εντοπιστεί γυμνές.

Η αυτοψία επί της σορού ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 5 μ.μ. από τους ιατροδικαστές Νικόλα Χαραλάμπους και Σοφοκλή Σοφοκλέους.

Ο 35χρονος ύποπτος είχε καταθέσει ότι στη λίμνη Μιτσερού πέταξε τρεις βαλίτσες με πτώματα, κατονομάζοντας την Μαρικάρ Βαλντέζ, την 8χρονη Έλενα Μπουνέα και τη μητέρα της Λίβια Μπουνέα, στην οποίαν εκτιμάται ότι ανήκει η σορός που ανασύρθηκε την Κυριακή του Πάσχα.

Καταγγελία και για βιασμό

Σε μια άλλη εξέλιξη, πέραν της ομολογίας του για επτά δολοφονίες, πέντε γυναικών και δυο ανήλικων παιδιών, οι ανακριτές εξετάζουν πλέον και μια νέα υπόθεση, αυτή τη φορά βιασμού γυναίκας. Ως εκ τούτου, ο 35χρονος ετέθη υπό οκταήμερη κράτηση ως ύποπτος και για βιασμό κοπέλας, η οποία ενημέρωσε σχετικά τη σύζυγο του καθώς και φιλικό της πρόσωπο. Μάλιστα, φέρεται να βιντεογραφούσε τα όσα συνέβησαν, αν και ο ίδιος απορρίπτει την καταγγελία του βιασμού.

Έρευνες και για την τρίτη βαλίτσα

Το Sonar θα διενεργήσει και σήμερα έρευνα στη λίμνη, με σκοπό την ανεύρεση και της τρίτης βαλίτσας. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη χθεσινή έρευνα, υπάρχουν κάποιες ενδείξεις για το πού βρίσκεται. Ακολούθως, το σύστημα θα μεταφερθεί στη λίμνη Μεμί, του Ξυλιάτου, όπου αναμένεται να συμβάλει και στον εντοπισμό της 6χρονης Sierra Graze, όπου ο καθ’ ομολογία δράστης ισχυρίζεται ότι πέταξε το άψυχο σώμα της.



Στα 5 ο αριθμός των πτωμάτων

Με την ανεύρεση σορού χθες Κυριακή, ο αριθμός των θυμάτων που έχουν εντοπιστεί μέχρι τώρα ανέρχεται στα πέντε. Πρόκειται για τη Μαρί Ρόους και την Αριάν Παλάνας (εντοπίστηκαν στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό), την Κάτχα Ανού (βρέθηκε σε ξεροπήγαδο στο πεδίο βολής της Ξυντούς) και τα δύο πτώματα από τις βαλίτσες στην Κόκκινη Λίμνη, που δεν αποκλείεται να ανήκουν σε μάνα και κόρη.




Συνεχής ενημέρωση για την υπόθεση στο Sigmalive

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ