«Νοιώθω ότι απλώς κάνω τη δουλειά μου...»

Ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής, στο τέλος της χθεσινής μέρας, έκανε μια ανάρτηση στο Facebook.

Article featured image
Article featured image

Αφού μας ενημέρωσε ότι σε τρεις μήνες αφυπηρετεί, αφού ευχαρίστησε τους πολίτες που για ακόμα μια φορά εκθείασαν το έργο του σώματος όπου ηγείται αλλά και το δικό του, είπε επίσης το αυτονόητο (που θα έπρεπε να ισχύει για όλους όσοι κατέχουν θέσεις-κλειδιά και πολιτειακά αξιώματα): Ότι νιώθει πως απλώς κάνει τη δουλειά του, ότι θα την κάνει μέχρι τέλους και ότι μαζί με τους συνεργάτες του θα παλέψει για τα πλάσματα που αναζητούνται.

Εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε καλή δύναμη!

Όσο για την τελευταία πρόταση της ανάρτησής σας, Αρχηγέ μας, επιτρέψτε μας να έχουμε σοβαρότατες αμφιβολίες. Πολύ δύσκολο αυτό που ελπίζετε…


Πιο κάτω αυτούσια η ανάρτησή του:

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τα καλά του λόγια που πολλές φορές είναι υπερβολικά. Είμαι στο τέλος της καριέρας μου. Σε 3 μήνες αφυπηρετώ και νοιώθω για ακόμα μια φορά... ότι απλά κάνω τη δουλειά μου... και θα την κάνω μέχρι τέλους.

Θα το παλέψω μαζί με όλους τους συνεργάτες μου μέχρι τέλους με κάθε σοβαρότητα, επαγγελματισμό και υπευθυνότητα... γι’ αυτά τα πλάσματα του Θεού που αναζητούμε. Χρειάζεται υπομονή απ’ όλους.

Ο τόπος μας μέσα από αυτή την κρίση πρέπει να βγει νικητής… και θα βγει!

tragkolas3.png

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ