Τρέχουμε γι’ αυτούς που μας χρειάζονται περισσότερο

Φιλανθρωπικός Αγώνας Σκυταλοδρομίας ΟΠΑΠ Run4All.

Article featured image
Article featured image

Τον 3ο Εταιρικό Φιλανθρωπικό Αγώνα Σκυταλοδρομίας ΟΠΑΠ RUN4ALL 4 Χ 4km διοργανώνουν και φέτος στο πλαίσιο των 20ων Λεμεσίων, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Σωματείο Δρομέων ΕΥ ΖΗΝ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή, 12 Μαΐου 2019, στις 9:00 το πρωί, ενώ η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στην Πλατεία Πανεπιστημίου.

Ο αγώνας ΟΠΑΠ RUN4ALL αποτελεί μια προσπάθεια ανάπτυξης και διάδοσης του τρεξίματος ως μέσου άθλησης, υγιεινού τρόπου ζωής, εκτόνωσης και ψυχαγωγίας, σε συνδυασμό με την εταιρική κοινωνική προσφορά.

Στον αγώνα, που απευθύνεται όχι μόνο σε έμπειρους αλλά και σε αρχάριους δρομείς, μπορούν να συμμετάσχουν μεικτές ομάδες ανδρών και γυναικών από ιδιωτικές εταιρίες, οργανισμούς δημοσίου δικαίου και άλλους οργανωμένους φορείς. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και παιδικός ατομικός αγώνας δρόμου 400μ., ενώ στη διάρκεια του αγώνα στην Πλατεία Πανεπιστημίου, θα υπάρχει παιδότοπος και θα φιλοξενηθεί έκθεση προϊόντων αθλητισμού και υγείας.

Photo 1.jpg

Όλοι όσοι θα συμμετάσχουν στον αγώνα θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν πλούσια δώρα, ενώ θα δοθούν αναμνηστικές πλακέτες στις 9 πρώτες ομάδες.

Photo 2.jpg

Το κόστος εγγραφής για κάθε ομάδα ανέρχεται στα €40 ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΟΠΑΠ RUN4ALL www.run4all.eu. Όλα τα έσοδα από τον αγώνα θα δοθούν σε κοινωφελή ιδρύματα της επιλογής των νικητριών ομάδων.

Τα Λεμέσια, η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του Δήμου Λεμεσού που φέτος στέλνουν το μήνυμα «Ζήσε, αθλήσου στην πόλη σου», επέστρεψαν εμπλουτισμένα γιορτάζοντας 20 χρόνια προσφοράς στον αθλητισμό και με την υπόσχεση να χαρίσουν στο κοινό μοναδικό θέαμα και έντονες συγκινήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα στο Facebook Λεμέσια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ