Η Hoegaarden φέρνει τη φύση στην πόλη!

Η άνοιξη είναι εδώ, και οι μέρες και οι νύχτες που θα σε βρουν με την παρέα στο μπαλκόνι σου να απολαμβάνετε αιώνιες συζητήσεις με συνοδεία μπύρας, πλησιάζουν!

Article featured image
Article featured image

Η naturally different Ηοegaarden θα φροντίσει η εμπειρία της παρέας στο μπαλκόνι σου να γίνει ακόμη καλύτερη αλλά και με δράσεις μέσα στους επόμενους καλοκαιρινούς μήνες σκοπεύει να κάνει ακόμη πιο διασκεδαστικό το καλοκαιρινό αστικό τοπίο με τον φυσικό τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει.

Tι θα γίνει με το μπαλκόνι σου; Η Hoegaarden με τον καλοκαιρινό διαγωνισμό της σε προκαλεί να το δεις να γεμίζει με φύση! Πώς θα γίνει αυτό; Με τον καλοκαιρινό διαγωνισμό της, κάθε περήφανος ιδιοκτήτης μπαλκονιού μπορεί να μπει στo bringnatureincy.com μέχρι και τις 6 Ιουνίου, να συμπληρώσει τα στοιχεία του και με αυτόν τον τρόπο να λάβει μέρος στην κλήρωση για να κερδίσει ένα από τα 3 green make-overs από έναν ειδικό landscape artist!

H φύση μπορεί να είναι πολύ πιο κοντά απ’ ό,τι φαντάζεσαι ακόμη κι αν βρίσκεσαι στο κέντρο της πόλης! Σε ένα μπουκάλι Hoegaarden για παράδειγμα. Ο δροσερός και πικάντικος χαρακτήρας της πιο πολυβραβευμένης βέλγικης σιταρένιας μπύρας στον κόσμο, σου θυμίζει πόσο όμορφη είναι η φύση σε κάθε της γουλιά. Τον Μάιο και συγκεκριμένα στις 17,18, 24 και 25 Μαΐου, θα μπορείς να τη δοκιμάσεις και να την απολαύσεις στο AlphaMega Έγκωμης, απλά βρίσκοντας το ποδήλατο της Hoegaarden. Επίσης, με την αγορά 4άδας με την AlphaMega Social Card θα μπορείς να μπεις στην κλήρωση για να κερδίσεις προσκλήσεις για το party της Hoegaarden τον Ιούλιο! Μετά τον Μάιο θα μπορείς να ακολουθείς το ποδήλατο της Hoegaarden σε σημεία της πόλης που θα ανακοινωθούν προσεχώς και να απολαμβάνεις on the spot την εκλεπτυσμένη φρουτώδη γεύση της, βασισμένη σε μια συνταγή από το 1445!

Η πόλη δεν χρειάζεται να είναι συνέχεια βαρετή και τσιμεντένια! Λάβε μέρος λοιπόν στον διαγωνισμό και κάνε το μπαλκόνι σου καταπράσινο για να χαλαρώνεις όλες εκείνες τις στιγμές που το χρειάζεσαι, απολαμβάνοντας υπεύθυνα τις αγαπημένες σου νότες σιταριού, κόλιαντρου και φλούδας πορτοκαλιού σε ένα ποτήρι που ικανοποιεί απόλυτα τη δίψα σου και φέρνει τη φύση ολοένα πιο κοντά σου!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ