«Άλλα λόγια θκειέ παπά»

Και σίγουρα δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι…

Article featured image
Article featured image

Ο τίτλος θα μπορούσε να ήταν μια γενική επικεφαλίδα της περιόδου που διανύουμε, η οποία είναι αλλού γι’ αλλού. Ωστόσο είναι η ονομασία της νέας κυπριακής παραγωγής του ΣΙΓΜΑ, η οποία ξεκίνησε ήδη τις προετοιμασίες.

Η νέα κυπριακή σειρά που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο ΣΙΓΜΑ τον Σεπτέμβριο έχει τον τίτλο «άλλα λόγια θκειέ παπά» και είναι μια σειρά βγαλμένη από μια «άλλη εποχή», μια άλλη εποχή χρονολογικά, γιατί από άποψη καταστάσεων και νοοτροπίας ομοιάζει με τη σημερινή.

Η σειρά μάς δείχνει την Κύπρο του παρελθόντος με συμπεριφορές του παρόντος… σε μπέρδεψα; Τα πράγματα είναι απλά, ζούμε τις ιστορίες ενός χωριού που έχει συνεργατισμό, που έχει έναν παπά νάρκισσο, που έχει κρυμμένους θησαυρούς και μυστικά, που ανταγωνίζονται οι κάτοικοι σε πλούτο, που υπάρχει και ο έρωτας αλλά κατά τα άλλα … άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή «άλλα λόγια θκειέ παπά»! Στη σειρά θα απολαύσουμε μια πλειάδα αγαπημένων πρωταγωνιστών. Άννα Μονογιού, Κώστας Καζάκας, Κωστάκης Κωνσταντίνου, Βαλεντίνα Σοφοκλέους, Χάρης Αριστείδου κ.ά.

Πριν λίγες μέρες συγκεντρώθηκαν οι ηθοποιοί της σειράς για ανάγνωση του πρώτου επεισοδίου. Εμείς τρυπώσαμε στην πρόβα και είδαμε ποιοι συμμετέχουν!

Από το Σεπτέμβριο στη ζώνη των 21:15 στο ΣΙΓΜΑ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ