Έτσι θα προετοιμαστείς κατάλληλα για τις Εξετάσεις της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου

Σεμινάριο Προετοιμασίας για τις Εξετάσεις της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου.

Article featured image
Article featured image

Το τμήμα επαγγελματικών σπουδών του Alexander College, ALEXANDER PROFESSIONAL STUDIES (APS), ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη του σεμιναρίου CySEC Advanced Preparation Course.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από τις 18 Ιουνίου μέχρι την 1η Ιουλίου, από τις 18.30 μέχρι τις 21.45, στη Λάρνακα στο Alexander College (Άρτας 2, Αραδίππου,7102).

Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να παρέχει στους συμμετέχοντες εφαρμοσμένες γνώσεις, πλήρη κατανόηση με παραδείγματα, καθώς επίσης και δοκιμαστικές εξετάσεις για αύξηση των πιθανοτήτων επιτυχίας στις εξετάσεις.

Παράλληλα, με την απόκτηση της πιστοποίησης δίνεται η δυνατότητα στους κατόχους για νέα καριέρα ή προαγωγή εντός της εταιρείας που εργάζονται καθώς θα έχουν το δικαίωμα και την ικανότητα να παρέχουν επενδυτικές υπηρεσίες, να εργάζονται σε θέσεις κλειδιά, να εξυπηρετούν με περισσότερο επαγγελματισμό τους πελάτες και να συμμορφώνονται ανά πάσα στιγμή με τους κανονισμούς της Ε.Ε. και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Artboard 5.png

Μοναδικός στόχος του σεμιναρίου είναι να προετοιμάσει τους συμμετέχοντες για την απόκτηση του CySEC Advanced Diploma και να τους εισαγάγει στη φιλοσοφία του Risk Based στις Επενδυτικές εταιρείες, βάσει των κανονισμών και νομοθεσίας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Το σεμινάριο είναι εγκεκριμένο από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑΝΑΔ) και είναι επιχορηγημένο μέχρι το 65%.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την παρακάτω ιστοσελίδα για πληροφορίες και εγγραφές: https://professional.alexander.ac.cy/seminars/cysec-preparation-course/

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ