«Μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο», δήλωσε Έλληνας ηθοποιός

Τις μέρες που δεν υπάρχει κάτι συνταρακτικό στην επικαιρότητα, πάντα βρίσκει τον τρόπο κάποιος celebrity (ή όπως αλλιώς θέλεις πες τον) να μας αφυπνίσει με τα διάφορά του (δόξα τω Θεώ).

Article featured image
Article featured image

Άμεσος απόγονος του μεγάλου Μακεδόνα στρατηλάτη δηλώνει Έλληνας ηθοποιός στο πλαίσιο τηλεοπτικής συνέντευξής του σε ελλαδικό κανάλι (ούτε ο ίδιος δεν γνωρίζει πού δίνει συνέντευξη, εμείς θα γνωρίζαμε;).

Ο άνθρωπος που έχει στιγματίσει όλες περίπου τις παιδικές σειρές που βλέπαμε μικροί, το απόλυτο τοτέμ της μεταγλώττισης όπως πολύ εύστοχα τον χαρακτηρίζει το Luben, ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε ότι μοιάζει με τον Μέγα Αλέξανδρο. Ναι, δήλωσε ότι μοιάζει με τον Μέγα Αλέξανδρο (ή τουλάχιστον με το πώς απεικονίζεται σε ένα νόμισμα), τίποτε λιγότερο από αυτό.

Αυτή ήταν η ακριβής διατύπωση του τεράστιου Μπιμπίλα στη Μαίρη Αργυριάδου:

«Η πολύ μακρινή μου καταγωγή είναι από τη Χαλκιδική. Άσε που μοιάζω και με τον Μέγα Αλέξανδρο. Και όταν μου λένε “έλα ρε συ, δεν είμαστε Έλληνες, έχουμε πρόσμιξη”, εγώ δεν έχω πρόσμιξη. Κάποτε με είχαν καλέσει για μια αμερικανική ταινία, η οποία δεν γυρίστηκε τελικά, για να κάνω τον Μέγα Αλέξανδρο σε μικρή ηλικία. Είχαν βάλει το νόμισμα του Μέγα Αλέξανδρου με το προφίλ μου, είναι ακριβώς το ίδιο».


Φεϊσμπούκ (όπως ο ίδιος το αποκαλεί) και άλλα social media, έχουν συγκλονιστεί βαθύτατα από αυτή του τη δήλωση.


morakeas.jpg
Spyros Morakeas


Πηγή: Luben

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ