Αφιερωμένο στον Δημήτρη Χριστόφια το 32ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών

Δεν θα μπορούσε να ήταν αλλιώς, άλλωστε.

Article featured image
Article featured image

Πιο κάτω αυτούσια η ανακοίνωση της ΕΔΟΝ:

Το επερχόμενο Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ αφιερώνεται στον Δημήτρη Χριστόφια. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να γίνει διαφορετικά για έναν άνθρωπο, ο οποίος σφράγισε την ιστορία του φεστιβαλικού κινήματος και συνέβαλε στην καθιέρωση του ως το πιο επιτυχημένο μαζικό πολιτικό και πολιτιστικό θεσμό.

Ενημερώνουμε πως, στο πλαίσιο του 32ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ, θα πραγματοποιήσουμε τις ακόλουθες τιμητικές δραστηριότητες:

- Μικρό αφιέρωμα στη ζωή και τη δράση του Δημήτρη Χριστόφια κατά την πρώτη ημέρα στην Κεντρική Σκηνή, μετά την ομιλία του ΓΓ της ΕΔΟΝ. Θα προβληθεί σχετικό φιλμάκι.

- Στο χώρο της μπουάτ, θα προβληθεί και τις τρεις βραδιές πριν από την έναρξη των προγραμματισμένων ντοκιμαντέρ, σύντομο αφιέρωμα για τον Δημήτρη Χριστόφια.

- Θα ανοίξει βιβλίο συλλυπητήριων για τους επισκέπτες του Φεστιβάλ.

- Θα ετοιμαστεί θεματικό κέντρο με τίτλο «Η παρακαταθήκη του Δημήτρη Χριστόφια για τη νεολαία και το λαό».

Επιπρόσθετα, ενημερώνουμε πως ο διάκοσμος του Φεστιβάλ θα εμπλουτιστεί με σχετικά πανό, ενώ θα διατίθεται συμβολική φανέλα και αφίσα.

Τέλος, καλούμε όλους τους επισκέπτες του Φεστιβάλ, όπως αν το επιθυμούν, να προμηθευτούν λουλούδια για να καταθέσουν σε χώρο όπου θα καθοριστεί, εις μνήμην του συντρόφου.

Οργανωτική Επιτροπή

32ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Νεολαίας & Φοιτητών ΕΔΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ