Η πιο ποικιλόμορφη μουσική κυπριακή ορχήστρα βγαίνει και πάλι στην Φανερωμένης

«Ελάτε μαζί μας και κάντε ένα βήμα».

Article featured image
Article featured image


Με αυτό το σύνθημα η ορχήστρα του Sistema Cyprus, ετοιμάζετε να μας παρασύρει για ακόμη μία φορά στους ρυθμούς της, προσφέροντάς μας συγκινήσεις και μοναδικές μουσικές στιγμές.

Η ορχήστρα επιστρέφει με 75 παιδιά από Λευκωσία και Λάρνακα αλλά και το Windcraft Junior Band να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους σε μια συναυλία την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 18:30 στο Ανοικτό Θεατράκι του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου στη Φανερωμένη στη Λευκωσία.

Η συναυλία πραγματοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Προσφύγων και θα τεθεί υπό την αιγίδα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες. Με το σύνθημα « Ελάτε μαζί μας και κάντε ένα βήμα #WithRefugees», η συναυλία έχει ως στόχο να στείλει δυνατά μηνύματα σεβασμού, αποδοχής και ένταξης των προσφύγων στην κοινωνία.

Σε όλο τον κόσμο, φορείς και άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα κάνουν μικρά και μεγάλα βήματα αλληλεγγύης και στήριξης των προσφύγων. Αυτή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων ο καθένας καλείτε να κάνει ένα βήμα και να στηρίξει τους πρόσφυγες με όποιο τρόπο μπορεί.

Την μουσική διεύθυνση της συναυλίας θα αναλάβει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του προγράμματος Πέτρος Στυλιανού, σε ένα μουσικό ταξίδι με ρυθμούς και μελωδίες από τον κινηματογράφο μέχρι και την Λατινική Αμερική.

Η είσοδος θα είναι δωρεάν, ενώ κατά τη διάρκεια των παραστάσεων, το κοινό θα έχει επίσης την ευκαιρία να κάνει την δική του εισφορά, στο Sistema Cyprus, στηρίζοντας την προσπάθειά του για κοινωνική αλλαγή μέσω της μουσικής.

Περισσότερες πληροφορίες για τον οργανισμό Sistema Cyprus μπορείτε να βρείτε στο www.sistemacyprus.com και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Instagram.

SistemaInConcert.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ