Μαθητής στην Αγγλία τρόλαρε τον Trump με τον καλύτερο τρόπο

Πριν καλά – καλά πατήσει το πόδι του στη χώρα, τον περίμενε μια ξεχωριστή υποδοχή… από αέρος!

Article featured image
Article featured image

Ένας μαθητής, πολέμιος του Τραμπ αποφάσισε να τρολάρει με έναν ιδιαίτερο τρόπο τον πρόεδρο των ΗΠΑ καθώς θα προσγειωνόταν στο αεροδρόμιο Stansted για την τριήμερη επίσκεψή του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τι περιλάμβανε το τρολάρισμα; Το να γράψει «η κλιματική αλλαγή είναι αληθινή» σε γρασίδια ζωγραφίζοντας δίπλα μια πολική αρκούδα, αλλά και να φτιάξει ένα πέος.

bandicam-2019-06-03-12-51-42-470.jpg

Ο μαθητής όχι απλώς ήθελε να περάσει ένα περιβαλλοντικό μήνυμα, αλλά ήθελε επίσης να δείξει την αντιπάθειά του στον Τραμπ ζωγραφίζοντας με τη μηχανή του γκαζόν ένα πέος και από κάτω έγγραψε «Έι, Τραμπ».

Trump-Penis-field-1.jpg

Τα μηνύματα αυτά γράφτηκαν από τον 18χρονο μαθητή του καλλιτεχνικού σχολείου του Μπίσοπς Στόρτφορντ Ollie Nancarrow. Μιλώντας για την πράξη του, ο ίδιος είπε: «Ο Ντόναλντ Τραμπ και η άρνησή του για την κλιματική αλλαγή δεν είναι καλοδεχούμενοι και θέλω να το ξέρει καλά όταν πετάξει στο Stansted τη Δευτέρα».

Σύμφωνα με τον Independent, ο 18χρονος Ollie είναι ο ιδρυτής της ιστοσελίδας Born Eco, η οποία συνδέει τους αγοραστές με οικολογικούς εμπόρους.


Πηγή: mikropragmata/Μύρος Ζέκας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ