Τον Αύγουστο μην κανονίσεις

Σου έχουμε κάτι πολύ καλό.

Τον Αύγουστο μην κανονίσεις

Σου έχουμε κάτι πολύ καλό.

Article featured image
Article featured image


Η αγαπημένη κινηματογραφική διοργάνωση του καλοκαιριού, το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού, επιστρέφει.

Το Φεστιβάλ, που μπαίνει για τα καλά στην... εφηβεία του και γιορτάζει δεκατέσσερα χρόνια συναπτών διοργανώσεων, παρουσιάζει και φέτος μερικά από τα καλύτερα δημιουργικά ντοκιμαντέρ από την Κύπρο και τον κόσμο, όλα σε πρώτη παγκύπρια προβολή.

Docfest002.jpg

Το 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού θα διεξαχθεί από την 1η μέχρι και τις 8 Αυγούστου 2019, στο Ceronia Hall - Χαρουπόμυλος Λανίτη, στην καρδιά της παλιάς πόλης της Λεμεσού, δίπλα στο Μεσαιωνικό Κάστρο. Ταινίες ντοκιμαντέρ για θέματα που αφορούν και καθορίζουν τη ζωή του σύγχρονου πολίτη του κόσμου, θα είναι και φέτος στο επίκεντρο του προγράμματος προβολών, ενώ συζητήσεις με φιλοξενούμενους δημιουργούς, μουσικές εκδηλώσεις, DJ sets και open air πάρτι υπόσχονται μία άκρως καλοκαιρινή ατμόσφαιρα για τους λάτρεις του κινηματογράφου της πραγματικότητας.

Το πρόγραμμα προβολών θα είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα www.filmfestival.com.cy.

Docfest005.jpg

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού διοργανώνεται από την Brave New Culture και στηρίζεται και χρηματοδοτείται από τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού. Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού στηρίζει το Ίδρυμα Ευαγόρα και Κάθλην Λανίτη.

Mob. +357 99763384

e-mail: [email protected]

URL: www.filmfestival.com.cy

Facebook: https://www.facebook.com/LemesosInternationalDocumentaryFestival/
Instagram:
https://www.instagram.com/lemesosdocfest/

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ