Το άτοπο σχόλιο του Στέφανου Τσιτσιπά στο Twitter που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις

Ή αλλιώς πώς αποδομείς σε λίγα λεπτά ένα είδωλο.

Article featured image
Article featured image


Δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε να συμβαίνει, με τις επιπτώσεις ουκ ολίγες φορές να είναι καταστροφικές για τη φήμη και την καριέρα των πρωταγωνιστών.

Χωρίς κανείς να αφαιρεί το δικαίωμα του λάθους από τον κάθε έναν, ακόμη και αν αυτός είναι πρωταθλητής παγκόσμιου βεληνεκούς, όταν είσαι ένα άτομο με τόσο έντονη επίδραση οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός σε αυτά που γράφεις και εκφράζεις.

Μέχρι τώρα, ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις, πρωταγωνιστούσε με την ίδια επιτυχία στα τερέν και στα social media αναρτώντας πολύ συχνά αρχαία ρητά ή άλλα αποφθέγματα έχοντας μεγάλη απήχηση. Ωστόσο αυτή τη φορά, ο Έλληνας τενίστας υπέπεσε σε σοβαρό ατόπημα το οποίο μάλλον του έγινε μάθημα.

Την Παρασκευή ο 20χρονος Έλληνας τενίστας έκανε μια σεξιστική ανάρτηση, σχετικά με την ικανότητα των γυναικών να παρκάρουν γράφοντας χαρακτηριστικά: «Άραγε, όσες παρκάρουν χάλια να έχουν άπλυτα πιάτα;»

1527128_tsitsipas-seksistiki-anartisi-touiter1.jpg

Πολλοί χρήστες του Twitter που επέκριναν τον 20χρονο πρωταθλητή πρόλαβαν να αποθηκεύσουν την επίμαχη ανάρτηση προτού την «κατεβάσει» ο ίδιος. Πάντως μέχρι αυτή την ώρα ο Τσιτσιπάς δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για την άκομψη ανάρτηση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ