Υπερβολές που έχουμε κάνει για να εντυπωσιάσουμε τις/τους συντρόφους μας

Όταν λένε πως ο έρωτας τυφλώνει, μάλλον αυτό θα εννοούν.

Article featured image
Article featured image

Λένε πως οι ερωτευμένοι έχουν το ακαταλόγιστο, καθώς το μοναδικό πράγμα που δεν πρυτανεύει στο μυαλό τους είναι η λογική. Το συναίσθημα κυριεύει κάθε μας κύτταρο και συνήθως όλα όσα κάνουμε για να κερδίσουμε ή να κρατήσουμε το αντικείμενο του πόθου μας είναι πέραν του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς μας.

Και δεν αναφερόμαστε σε υποχωρήσεις και συμβιβασμούς που είναι απαραίτητοι για να λειτουργήσει μία σχέση, αλλά σε ακρότητες και υπερβολές που έχουν σκοπό να εντυπωσιάσουν το (εν δυνάμει) έτερον ήμισυ και που στο τέλος μας καταντούν γελοίους, ενίοτε και επικίνδυνους.

15 συναισθηματίες φίλοι της CITY, θυμήθηκαν την πιο μεγάλη υπερβολή ή ακρότητα που έκαναν στη ζωή τους με σκοπό να εντυπωσιάσουν το άτομο που ήθελαν ή να κρατήσουν το άτομο με το οποίο ήδη ήταν σε σχέση.



1.

Δεν θυμάμαι να έχω κάνει κάτι ακραίο ή υπερβολικό για να εντυπωσιάσω κάποιον. Θυμάμαι, όμως, να έκανα ιώβεια υπομονή με έναν τύπο με τον οποίο είχαμε βγει για φαγητό και αποφάσισε πως θέλει να φάει με τα χέρια σαν πρωτόγονος. Μας έβλεπαν όλοι αφού είχε λερωθεί παντού κι εγώ αντί να του βάλω τις φωνές ή έστω να σηκωθώ και να φύγω τον ανέχτηκα σαν κυρία. Και αυτό δεν είναι του χαρακτήρα μου!
Νικολέττα


stalker-man-looking-at-window-binoculars_hi4rbkyye_thumbnail-full01.png




2.

Έγινα stalker. Την ήθελα τόσο πολύ εκείνη την κοπέλα, που αποφάσισα πως για να την κατακτήσω πρέπει να μάθω τα πάνα γι’ αυτήν. Παρακολουθούσα τις διαδρομές της, τις εξόδους της, τι καφέ της άρεσε να πίνει. Έμαθα που συχνάζει και τι γλυκό της αρέσει και άλλα τέτοια περίεργα, ώσπου μια μέρα την προσέγγισα δήθεν τυχαία και άρχισα να μιλάω μαζί της για πράγματα που ήξερα ότι την ενδιαφέρουν. Μείναμε μαζί για μερικούς μήνες, αφού η αλήθεια είναι πως δεν ταιριάζαμε καθόλου. Σήμερα που σκέφτομαι τι έκανα απορώ με τον εαυτό μου.
Παναγιώτης



3.

Εκείνο που είχα κάνει σε μία σχέση ήταν να χάσω τελείως τον εαυτό μου και να γίνω υποχείριο στα θέλω του συντρόφου μου. Έκανα ό,τι ήθελε και όπως το ήθελε, μέχρι που κατάλαβα ότι αυτό δεν είμαι εγώ και αποχώρησε οικειοθελώς.
Ελίνα



4.

Ήμουν πολύ ερωτευμένη τότε και πολύ ανόητη προφανώς γιατί δεν είχα βάλει ούτε όρια ούτε φραγμούς. Το τότε αγόρι μου με πίεζε συνεχώς για να προχωρήσουμε σε περίεργα ερωτικά παιχνίδια, όπως το να έχουμε και τρίτο άτομο στο κρεβάτι μας. Μάλιστα μου είχε δώσει την επιλογή να πω σε κάποια φίλη μου, εάν ήθελα. Στην αρχή αρνιόμουνα, αλλά κάθε φορά που του έλεγα όχι με απειλούσε πως θα έφευγε και πως θα με χώριζε. Δεν ήθελα να τον χάσω και έτσι υπέκυψα στον εκβιασμό του. Ήταν από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής μου.
Μύρια


5b3e7988c8d6ed1e008b45a9-750-422.jpg




5.

Ένα θα σου πω, αναγκάστηκα να δω όλα τα Twilight Saga.
Δημήτρης



6.

Μία φορά έκανα κάτι που δεν είναι του χαρακτήρα μου και ήταν όταν ανέχτηκα έστω και για λίγο, να είμαι 3η σε μία σχέση. Ποτέ ξανά!

Ισμήνη



7.

Το πιο υπερβολικό που έκανα ever και σίγουρα δεν ήταν καθόλου στον χαρακτήρα μου τότε ή τουλάχιστον είναι κάτι που δεν θα έκανα τώρα, συνέβη όταν ήμουν 18 ετών και φοιτήτρια. Είχα μπει σ’ ένα πλοίο και ταξίδευα μόνη μου για δέκα περίπου ώρες για να συναντήσω το αγόρι μου, που είχα γνωρίσει πριν από μερικούς μήνες. Πήγα, τον βρήκα, χωρίσαμε και πήρα το ίδιο πλοίο και επέστρεψα στο σπίτι μου τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας, όπου έκλαιγα σε όλη τη διαδρομή της επιστροφής. Ήταν ότι πιο ψυχοφθόρο και κουραστικό έχω κάνει ποτέ για μία σχέση και δεν νομίζω να έμπαινε ποτέ ο ώριμος εαυτός μου τώρα να πράξει κάτι αντίστοιχο!

Στέλλα


Eileen_Ontong_2212.jpg




8.

Κάτι ακραίο δεν έκανα, ούτε και υπερβολικό. Εκτός αν θεωρείς υπερβολικό πως ντυνόμουν σαν λατέρνα με μίνι και ψηλοτάκουνες γόβες, ενώ είχα βάψει και τα μαλλιά μου ξανθά, από μαύρο σκούρο, γιατί έτσι του άρεσαν οι γυναίκες, να είναι θηλυκές και σέξι. Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.

Αντωνία



9.

Πριν το Facebook κατακτήσει τις ζωές μας, είχα γνωρίσει μία κοπέλα, όσο έμενα Αθήνα, αλλά δεν είχα κανένα στοιχείο επικοινωνίας ούτε καν το μικρό της όνομα. Το μόνο που γνώριζα ήταν ότι σπούδαζε στη Φιλοσοφική Αθηνών. Της είχα γράψε που λες ένα τραγούδι και για μήνες έψαχνα να την βρω για της το δώσω. Ούτε η Νικολούλη τέτοια έρευνα.

Θοδωρής


giorgis_vc_2015_10_002.jpg




10.

Πριν χρόνια είχα μία σχέση εξ αποστάσεως. Ο τότε φίλος μου ήταν στην Αμερική κι εγώ Κύπρο και θα κάναμε 6 μήνες μέχρι να βρεθούμε ξανά. Έπρεπε λοιπόν να βρούμε τρόπους να κρατήσουμε ζωντανό το ερωτικό ενδιαφέρον. Με μεγάλη δυσκολία με υπερβαίνοντας κάθε όριό μου, δέχτηκα να κάνουμε Cyber Sex, και ομολογώ πως ήταν ιδιαίτερα άβολο.

Ιωάννα



11.

Διάβασα μαγειρικές και είδα βιντεάκια για να της φτιάξω το αγαπημένο της φαγητό (κινέζικα και sushi). Τελικά τα κατάφερα.

Χρήστος



12.

Έκαμα καντάδα μαζί με τους φίλους μου κάτω που το σπίτι της και τελικά ανακάλυψα πως έλειπε από σπίτι.

Κωνσταντίνος


article-2196076-14C242E9000005DC-289_634x476.jpg




13.

Κανονικά δεν πρέπει να κάνεις τίποτα που να είναι «εκτός» του χαρακτήρα σου, αλλά όταν σε κυριεύει εκείνο το συναίσθημα δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς... Έκανα πολλές υποχωρήσεις και γενικά πράγματα για να είναι εκείνος χαρούμενος. Έβαλα ουσιαστικά τον εαυτό μου σε δεύτερη μοίρα! Όπως και να ‘χει, δεν μετανιώνω τίποτα!

Άννα



14.

Έκανα extreme sports για χάρη της παρόλο που φοβάμαι πάρα πολύ. Ήθελα όμως να την εντυπωσιάσω και να το παίξω ατρόμητος.

Άγγελος



15.

Πήγα διακοπές με τους γονείς της.

Αντρέας


Αν έχεις κι εσύ μια τέτοια ιστορία στείλε την ανώνυμα ή επώνυμα στο info@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ