Η νύφη σαν γεννηθεί της πεθεράς θα μοιάσει [ή το αντίθετο]

Η πρώτη έκανε ντου με αποκαλυπτικό μαγιό στον τελικό του Champions League και η δεύτερη (η πεθερά) εισέβαλε στον τελικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος κρίκετ με αντίστοιχη αμφίεση.

Article featured image
Article featured image


Όλοι θυμόμαστε τι είχε γίνει πριν μερικούς μήνες στον τελικό του Champions League, όταν η Kinsey Wolanski εισέβαλε με ένα άκρως αποκαλυπτικό μαγιό εντός του γηπέδου και έτρεxε αλαφιασμένη μπροστά στα μάτια εκατομμύρια θεατών.

Οι εικόνες της Wolanski, όπως ήταν αναμενόμενο, έκαναν τον γύρο του κόσμου χαρίζοντάς της εκατομμύρια followers και αναγνώριση. Κάτι που φαίνεται πως ζήλεψε και η 47χρονη Elena Vulitsky –μητέρα του φίλου της Kinsey- η προσπάθησε να διακόψει τον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος κρίκετ, μπαίνοντας στο γήπεδο με το μαγιό της.

Όπως έγινε γνωστό, η 47χρονη γυναίκα δεν είναι απλώς κάποια που θέλησε να μιμηθεί την νεαρή ξανθιά σύντροφο του Vitaly Zdorovetskiy, Youtuber με σάιτ ερωτικού περιεχομένου, αλλά η μητέρα του.


Η Elena Zdorovetskiy επιχείρησε να εισβάλει την Κυριακή στο γήπεδο όπου διεξαγόταν ο τελικός του παγκοσμίου πρωταθλήματος κρίκετ μεταξύ Αγγλίας και Νέας Ζηλανδίας αλλά οι άντρες της ασφάλειας κατάφεραν να την σταματήσουν εγκαίρως. Ωστόσο τα στιγμιότυπα από την απόπειρά της πρόλαβαν να γίνουν viral, κυρίως λόγω της σχέσης της με τον Zdorovetskiy.

Το συμβάν σχολίασαν γεμάτη υπερηφάνεια τόσο ο γιος της όσο και η σύντροφός του, που κατάφερε να γίνει παγκοσμίως διάσημη μετά το τελικό του Champions League, διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο -και κυρίως εντελώς δωρεάν- το σάιτ ερωτικού περιεχομένου. Να σημειωθεί πως και Vitaly Zdorovetskiy έχει εισβάλει επίσης σε αγώνες, χωρίς ωστόσο να προκαλέσει την ίδια αίσθηση.

Με πληροροφίες από LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ